DeryaKuzusu canim bende bi yorum birakmak istiorum buraya..
Gecen sene hamile degilken malesef bir sene boyunca bende bu ataklari gecirdim.. cok cok kotüydü .. ayni seyleri yasadim Ama allahdan esim hep anladi beni ve en buyuk destekcimdi.. kendimi taksiden bile attigimi hatirliorm.. öLüm korkusu geldi.. cok kotuydu.. seni cok iyi anliyorm.. kalbim her Saniye Durucak gibiydi.. ucak kesinlikle binemiyordm.. esim artik doktorA gitmeliyiz dedi.. istanbulun en secili .. Hadi parayida gectimmm.. en pahali en secilmisss unlü piskatri doktoruna gittik.. randevu aldm oturduk.. derdimi anlatm ve guldu.. Panik atak dedi...
Söyle bi örnek verdi... : normal bir insan bi ormana gittiginde bi ayı ile karsilastiginda begnine o sinyal gidiyor ve begin ona : salliyorum Ahmet kacmalisin!!! Diyor dedi..
Ama sende dedi o siynal her seferinde sen kendin aktivlestiriyorsun canim
Dedi... bunu sen kendin yapiyorsun dedi bana! Ama hocam dddm nefes alamiyorm kalbim carpiyo dedim... oyle birsey yok dedi... bu senin fantazin dedi bana! Sok gecirdim.... benimle tam 2 saat boyunca konusdu..
Ve bana depresyon haplari yazdi... bunu Hergun kullanicaksn dedi.. Ama bir ay sonra seni gormek istemiyorum burda dedi ikinci hapi yazmicam sana dedi... hepsini kendi kafanda kuruyorsn dedi.. depresyon hapi XANAX yazdi ...
eve geldm.. Agladm nasil ya dedm ben hasta degilim dedm.. hic birseym yok dedim.. o ilac Hala cantamdadir hic bir zaman kullanmadm Cunku kendim de saglikciym ve bagimlilik yaptigini biliyorm malesef.. Ama hamilelikte kesinlikle yasak oldugunu biliyorum..
Ve doktorla gorustukten sonra hic bir zaman yine Panik atak yasamadim.. oto Park garajina bile giremiyordm asansorler dahil...
Yani demek istedigim su.... Lutfen kendinizle konusun.. o an da o atak geldiginde aslinda hic birseyin olmadigini anlatin kendinize...
Ama bende bu atak sicaklarda Daha cok oluyor onu fark etmisdim.. umarim bu yaz yine olmaz Cunku 21 haftalik hamileyim bende ..
Cok gecmis olsn.. GECICEK!