Syd53 Nisannurr hayırlısı bu zamanaymış demek zor bir süreçten geçmişsiniz 🫶🏻🌸 biz düşünüyoruz ama henüz bir karar veremedik veremeyeceğiz gibi de duruyor 🤭
Nisannurr Syd53 alina afra şuanlık bunlar var aklımda ama bakalım birde nisan düşünüyorum benim isminde Nisa uyumlu olur diye ama bir yandan da diyorum dalga mı geçerler 😅
Syd53 Nisannurr aaa niye bence çok uyumlu olur güzel bir isim de Alin ve afra benim listem de mevcut ☺️ alini pek beğenen olmadı hatta geçen babam çocukla dalga geçerler alil gibi filan dedi moralim bozuldu aslında istediğim isim Ayza telaffuzu zor 2. Kez tekrarlamak istemiyorum
Syd53 tugbaergunn aslında cinsiyetsiz şeyleri alabilirsiniz ufak ufak kişisel bakım eşyaları ateş ölçer vs filan
Nisannurr Syd53 ya aslında yeni nesil artık zorlanmazda işte büyük teyzeler amcalar belki söyleyemez ama bence ona bakma içinden ne geçiyorsa koy sonuçta onların çevresi kendi yaşıtları olacak bir sorun yaşamayacaklar
sudeates0658 Syd53 allahııım sen bizi gör yardım et 😂🙏🏻 biz hazırlıklara başladıkta zaman geçmiyor gibi geliyor size de öyle mi
Syd53 Nisannurr evet o konuda haklısın canım ama ilk kızımın adı Alya kolay olmasına rağmen baya zorlandık 2. Tekrarlamak zorunda kalıyoruz her seferinde
ikincicocugunubekleyenanne Normalde ekim doğumu görünüyor ama benim sezaryen olacağım için eylül ortası gibi olacak doğumum bende sayılırmıyım😅 17+3deyim erkek bebek bekliyorum şuan kusmalarım devam ediyor neden bilmiyorum ağrılarım da çok oluyor umarım geçici olur bu durumlar
Syd53 ikincicocugunubekleyenanne erkek bebek annesi çıktı bir tane ☺️kusmalarınız çok uzamış umarım bir an önce geçer oldukça zordur Allah yardımcınız olsun
Nisannurr Syd53 Allah bağışlasın ilk kızının ismide çok güzelmiş 🩷 arya, Asya falan da olabilir beğeniyorsan
hep_acemi_anne Syd53 20+1 cinsiyet belli değil yarın belli olucak 🙈 ikinci gebeligim çok bir şey almicam her şey var, üç beş kıyafet alırım. Bide sanırım ikinci olduğu için şimdiden sistim penguen gibi yürüyorum yatakta dönemiyorum falan falan 😂😂😂
Syd53 hep_acemi_anne yaaa çok geç kalmış sizin cinsiyetttt ne güzel saklamış kendini ☺️ di miiii ya 2. Gebelikler böyle sanırım bende acayip şiştim korkudan tartıya da çıkamıyorum. İlk gebeliğim de 7 aya kadar kimse hamile olduğumu anlamamıştı ☺️
hep_acemi_anne Syd53 aynii valla ilkinde anlaşılmıyor 😂 şuan böyleysek dokuzuncu ayda heralde top gibi yuvarlaniriz 😂
gurbete1anne Syd53 evet 3 buçuk yaşında oglum konuşmuyor gelişim geriligi var inşallah kardeşi ona iyi gelecek
Syd53 gurbete1anne yaa kıyamam bir destek alıyormusunuz ? Gerçekten çocuk çocuğu büyütür derler birbirlerine destek olurlar
hanifeali Syd53 merhaba bende 22+5 im detaylı ultrason yapıldı kızım olacak inşallah alışverişe ufak ufak başladım ben
Syd53 hanifeali en iyisini yapmışsınız en azından temel ihtiyaçlar ve cinsiyetsiz şeyler alınabilir eksik çok zaman kısaldıkça zor oluyor maddi manevi ☺️