sudeates0658 Syd53 benimkide öyle ya 2-3 gün rahatlıyorum sonra bir kaç gün mahvediyor hep böyle döngü haline 2 hastaneye takipliyim ikiside bişey yapamayız doğuma kadar seninle gelecek bu durum dediler
Syd53 sudeates0658 bende bu geniz akıntısı için kbb sağlık ocağı vs gezdim ikiside hiç Bişey yapamayız dedi en son kadın doğum doktorum olur mu öyle şey ya rahatsız olursun öyle yaşanmaz deyip ilaç yazdı şu 2. Geniz akıntım arttı peşine öküsürük ve burun tıkanıklığı geliyor ☺️
Syd53 Papatyam02 Evet inanılmaz güzel şeyler var insanın alası geliyor birde bende şey de oluyor ilk kızımda bunu yapmamıştım bunda da yapmiyim filan oluyorum
Syd53 Papatyam02 ilk doğumumum da çalışıyordum ve biraz erken oldu o yüzden pek bi hazırlık yapamadık birde gebeliğin çok stresli geçmişti o yüzden birşeye hevesim kalmamıştı şuan hevesliyim ama vicdan yapıyorum ☺️
sudeates0658 Syd53 allahııım sen bizi gör yardım et 😂🙏🏻 biz hazırlıklara başladıkta zaman geçmiyor gibi geliyor size de öyle mi
tortillam_ 20 haftalığım bende.14 ünde detaylı randevusu var. 21+3 de girmiş olacağım. İki kere erkek denildi bakalım inşallah değişmez 😁
Syd53 tortillam_ sağlıcakla gelsin inşallah değişmez muhtemelen ya şimdi ki cihazlar iyi güzel gözüküyor ☺️
Nisannurr Merhabaaaa 🩷 bizde 21 haftalığız detaylı ultrasona girdim, cinsiyetimiz yeni belli oldu kız 🎀
kubrasjsjs Syd53 20+4 haftalığım biraz önde gidiyor 21 diyebiliriz bu çarşamba detaylı var ama bana yakın haftalar olanlar ayın ortasında gidecek detaylıya sanırım 🫠
Nisannurr Syd53 amin canım inşallah 🤲yeni öğrendim cinsiyetini 2 gün oldu henüz isim düşünmedim hiç bir şey de almadım 35.haftaya kadar almam sanırım😅
Syd53 Nisannurr valla dayanabilcekseniz ne güzelll bizim 2. Bebeğimiz olduğu için çok bi eksiğimiz yok ama ben kendimi alışveriş yapmaya çok istekli görüyorum ☺️🤭
gurbete1anne Syd53 evet 3 buçuk yaşında oglum konuşmuyor gelişim geriligi var inşallah kardeşi ona iyi gelecek
Nisannurr Syd53 benim daha önce 4 kimyasal gebeliğim oldu canım o yüzden biraz temkinli davranmak istiyorum galiba, yoksa ben de alışveriş yapmayı çok isterdim 😊 sen isim düşündün mü
tugbaergunn Merhabalar 💙 bizimde erkek 17+5 haftalığız 22 mayısta detaylı ultrason çektireceğiz daha hiç bir hazırlık yapmadım sadece 2 tane tulum aldım
Syd53 Nisannurr hayırlısı bu zamanaymış demek zor bir süreçten geçmişsiniz 🫶🏻🌸 biz düşünüyoruz ama henüz bir karar veremedik veremeyeceğiz gibi de duruyor 🤭