Syd53 gurbete1anne yaa kıyamam bir destek alıyormusunuz ? Gerçekten çocuk çocuğu büyütür derler birbirlerine destek olurlar
Syd53 hanifeali en iyisini yapmışsınız en azından temel ihtiyaçlar ve cinsiyetsiz şeyler alınabilir eksik çok zaman kısaldıkça zor oluyor maddi manevi ☺️
hasret_sakar33 Syd53 amin inşallah hepimiz 🥰 12 ve 13 de özelde kız dediler geçen hafta devlette tam belli oldu kızım olcak İnşalah 🙏 sizin
Syd53 hasret_sakar33 biz henüz başlamadık 2. Kısım olacağı için ilkinden eşyalarımız var bi bebek arabası ve bir kaç temiz kıyafet alacağım
m_e_e 20+0 erkek benek bekliyorum ikinci oğlum olacak inşallah hayırlısıyla,bir hafta önce detaylı usg yaptırdım bi sorun çıkmadı çok şükür henüz hiç bişe almadım 30’dan sonra başlarım gibi düşünüyorum bakalım
Syd53 m_e_e Oohh ne güzel darısı bizlerin başına inşallah bizlerinde detaylıları güzel geçer 🫶🏻 bende haziran gibi markalar indirime girer ozaman bir kaç bişey alırım gibi düşünüyorum ☺️🫶🏻
arelmoms Syd53 20+2 bugün ayrıntılı vardı 2. Oğlumuz geliyor 🐣🥰 İlkinden her şey duruyor onun harici bi kaç bir şey aldım. ☺️
Syd53 arelmoms bende hep kıza kıza erkek erkek kardeş olsun istemişimdir. 2. Bebeklerin şansı mı kaderimi ne diyelim bizde aynı şekilde ablasından kalanları var ama tabi ki ufak tefek bişeyler alacağım
arelmoms Syd53 belli bir zamana kadar aslında ek gıda dönemindeki ve sonrası zaten çok yıpranıyor onları saklamadım ama ilk doğduklarında giydikleri çok kısa süreli giyiyorlar o yüzden ilk dönem için ikinci çocukta cinsiyet aynı olduğunda avantaj oluyor ☺️
hep_acemi_anne Syd53 aynii valla ilkinde anlaşılmıyor 😂 şuan böyleysek dokuzuncu ayda heralde top gibi yuvarlaniriz 😂
Syd53 arelmoms bizde o şekilde 1 yaştan sonrası dış giyimleri sakladım artık ablasından giyinicek ☺️ilkinde oldukça çok almıştım erkenden bunda öyle yapamayacağım dolumdan sonra da büyüdükçe ay ay alırım diye düşünüyorum. Çünkü sürekli yeni modeller vs çıkıyor değişiklik istiyorum ☺️
hep_acemi_anne Syd53 takviye almaya başladınız mı, kansızlık falan var mı. Bende sürekli adım atsam nefes nefese ve yorgunum merdiven çıksam elim kolum boşalıyor
Selin_aydn023 Syd53 Merhabalar güzel anneler🥰 20+1 haftalık cinsiyetimiz erkek detaylı ultrason haftaya çarşamba 13 Mayıs da gireceğim inşallah ben bebise birsey almadım anneannesi babaannesi halası kıyafetlerini aldılar birde bebek arabası var sadece biraz daha zaman geçsin herdeyi toplu alırım diye düşünüyorum kızlar fakat ben bir sorun yaşıyorum sürekli idrara sıkışığım fakat lavaboda çok az geliyor ve bazen patlayacak gibiyim ama idrar gelmiyor enfeksiyon vs yok temiz benim gbi olan var mı
Syd53 Selin_aydn023 Ohh Ohh maşallah eksikler yavaş yavaş tamamlanıyor sizin adınıza birilerinin alması negüzel sizde başka eksiklerinizi tamamlarsınız. Acaba bebek mesanenize yakın biryer de mi baskı yapıyorsa tuvaletiniz varmış gibi hissedebilirsiniz