Syd53 Merhaba tatlış anneler hazırlıklara başladınız mı neler aldınız? Gebelik nasıl gidiyor ? Detaylı ultarasonlar çektirildi mi sohbet edelim 💕
yaseminkarakus0728 Syd53 20+6 haftaligim. Kız bebeğim olucak haftaya pazartesi giricem ayrıntılı ultrasona. Ben daha bişey almadım kayinvalidem almış iki çanta kıyafet
sudeates0658 Syd53 22+0 detaylım bu hafta içi prensesimiz geliyor ufak ufak eşyalarını almaya başladık amaburun tıkanıklığından çok çekiyorum çaresi var mı acaba
sevdakalin Syd53 bende burdayım kız 😁19+3 olduk cinsiyetimiz doktor kıza benzetti hala bekliyoruz bkalım hiçbi hazırlıkta yapmadım 🥴😆
Syd53 sudeates0658 yaaa Eylül ayında herkesin kızı olacak sanırım bizim detaylımız da 18 mayısta 🌸 aynı sıkıntı bende de var geniz akıntınız da var mı ?
sudeates0658 Syd53 geniz akıntım çok yok ama burun tıkanıklığı felaket fazla ve mahvoluyorum artık herşeyi denedim çözüm bulamadım sizin fayda gördüğünüz bişey olmadı mııı
Syd53 sudeates0658 bende geniz akıntısı olduğu için burun tıkanıklığım o yüzden doktorum alerji ilacı yazmıştı ama ben kullanmadım zaman zaman azalıyor sonra tekrarlıyor
bbberil sudeates0658 abur cubur ve cips cekirdek gibi seyler geniz akıntısı yapıyor bende bazen dayanamıyorum yiyorum ama maalesef gıda intöleransıda geniz akıntısı yapar aklınızda olsun
sudeates0658 Syd53 benimkide öyle ya 2-3 gün rahatlıyorum sonra bir kaç gün mahvediyor hep böyle döngü haline 2 hastaneye takipliyim ikiside bişey yapamayız doğuma kadar seninle gelecek bu durum dediler
hasret_sakar33 Syd53 amin inşallah hepimiz 🥰 12 ve 13 de özelde kız dediler geçen hafta devlette tam belli oldu kızım olcak İnşalah 🙏 sizin
Papatyam02 Syd53 merhaba 21+2 yız 10 gun sonra detaylımız var ıkıncı kızım olacak nasıpse cok alısverıs yapmayacam yanı sadece hastane cıkısları alacam pek bıseye ohtıyac yok hersey mevcud ☺️
Syd53 Papatyam02 bizde öyle ilk kızımdan baya bişeyler var ama içimden bu çocuk hep 2. El mi giyicek diye geçiriyorum ve içimdeki alışveriş aşkını napıcam bilmiyorum şu zamana kadar tuttum kendimi sadece bir yelek aldım ☺️
Syd53 Papatyam02 bizde öyle ilk kızımdan baya bişeyler var ama içimden bu çocuk hep 2. El mi giyicek diye geçiriyorum ve içimdeki alışveriş aşkını napıcam bilmiyorum şu zamana kadar tuttum kendimi sadece bir yelek aldım ☺️
gurbete1anne Benimde 12 eylül görünüyor 21 hafta 3 günlük hamileyim 2 hafta önden gidiyor büyük ihtimal eylülün ilk haftası agustosun son günleri olur
Syd53 gurbete1anne bizimde 15 Eylül gözüküyor ama sezeryan olacağım için eylülün ilk haftası doğum olur gibi cinsiyetiniz belli oldu mu ☺️
asmin_12 Syd53 tahmini doğum 4 ekim civarı ama sezeryan olduğu için eylülde olacak doğumum 18 haftalık olduk cinsiyetimiz net değil 18 mayısta detaylı ultrasyonumuz var🌸
Syd53 asmin_12 yaa baya saklamış kendini detaylı da artık kesin belli olur bizimki baya erken belli etti kendini ☺️
Papatyam02 Syd53 bende kıyafetlerı gorunce cok alasım gelıo ama tutuyorum kendımı en azından yasını gecesıye almam dıyorum ☺️ cok fazla kıyafet var
Syd53 Papatyam02 Evet inanılmaz güzel şeyler var insanın alası geliyor birde bende şey de oluyor ilk kızımda bunu yapmamıştım bunda da yapmiyim filan oluyorum