Deleted33000 hd_d evet bazen gece hayal kuruyorum mutfağım küçük biliyonmu diyorum fırın alsam şuraya oturtsam yok dolaplari değiştirsem sabah olunca evim Güzel evim diyip gcistiriyorum kendimi 😂😂😂😂😂
hd_d Deleted33000 ayyy inslllahhh gonlunden ne geciyosa bir bir olsun askmm benim herseyin en guzeline layksn😍
orhismommmmmm hd_d of of becerıklılık diyince sen. Aaaaa yada bize yalan söyleyıp geçmişten mi attın yoksa😅😅😅😅😅
hd_d orhismommmmmm üstume iyilik saglik aaaaa kiz asama asama hepsini cekip attimm şişesine kadar bende yalan olmaz neden yapim oyle bisii🥹
orhismommmmmm hd_d kız sen olayı bilmıyor musun 😅😅😅😅 biz kahve storysı atıyoruz ya. @060436 @egeemomms bu bacımla fln. Bize kadın eminim geçmişten atıyorsun yazdı bize şok olduk bizde okumamışsın demek😅
060436 orhismommmmmm bize ya bide bize yapmacık dedi 😂😂😂 @egeemomms ah bacılarım biz daha neler duyacağız bide ben olayın ilk başını görmedim bacımı az daha suçluyordum😂😂😂 o dua etsin kendini tutum daha neler işitirdi benden
egeemomms orhismommmmmm bu ara kendimi çok yorgun hissediyorum kuzum ya öğlen uykusuna yatırmıştım oğlumu bende uyumuşum resmen kalkasım gelmedi bi kahve yapıcam kendime hemen🥱 Sen napıyosun nasılsın bebişko nasıl az kaldı demi😍
orhismommmmmm egeemomms yarın kontrol var Bebegım bakalım ne dicekler. Neden yorgunsun ka degerlerın fln mı düşük bi kan verip baktır
egeemomms orhismommmmmm oy minnoş💙havalardan büyük ihtimalle kuzum böyle havaları hiç sevmiyorum içim daralıyor 😏