Deleted33000 hd_d ayyyy ellerine sağlık bebeğim harika olmuş ilk fırsatta deneyeceğim pek fırınıma guvenmesemde
hd_d Deleted33000 bende biliyodum askm hic yapmamistim ama iyiki yapmisiim vallahi sen daha guzelerini yaparsin
Deleted33000 hd_d ay inşallah kız benim fırın bı kenarını pişirmiyor ondan korkuyorum berbat ederim diye
hd_d Deleted33000 yaaa ay şu firin sikintiya iyi pişirmeyince hicbisii olmuyo bende kaynananin evinde küçük bi firinla yapiyom davul firinin varmi onlarda guze oluyo
Elisa0110 hd_d of of afiyet olsun canım benim çok güzel görünüyor bnm için de ye yanına da çay yap kız iyi gider 😂🥰🩷
hd_d Elisa0110 sağol askmmm yerimmm bebisimleee hakkini helal ett canın cekmedi demiiii Ay çayda aksama artk eşimle yeyim🙈🙈
hd_d kurkmantosuzmadonna ay askm kıyır kıyır ağızda faln bir dagiliyo anlatamam sanaaa sekeri kivami hersey cok iyidi tesekkur ederim tarif icinnnn😍🫶
kurkmantosuzmadonna hd_d ayy afiyet şifa olsun canım. Çok sevindim beğenmene. İçine sinmiş en azından.
hd_d Deleted33000 aaa olablr zeynom ozmn bi firin yazdi sana senin gibi hamarat bi kadin herseyin en guzelini layikkk
Deleted33000 hd_d evet bazen gece hayal kuruyorum mutfağım küçük biliyonmu diyorum fırın alsam şuraya oturtsam yok dolaplari değiştirsem sabah olunca evim Güzel evim diyip gcistiriyorum kendimi 😂😂😂😂😂