060436 orhismommmmmm bize ya bide bize yapmacık dedi 😂😂😂 @egeemomms ah bacılarım biz daha neler duyacağız bide ben olayın ilk başını görmedim bacımı az daha suçluyordum😂😂😂 o dua etsin kendini tutum daha neler işitirdi benden
kurkmantosuzmadonna hd_d ben de dün şu reçelli pastane kurabiyesinden yaptım ama daha reçellemedim. 😂
hd_d kurkmantosuzmadonna ay onuda seviyorum yaaa sen onu dolaba atacagin zaman recelleyip mi atiyon recelsiz mi atiyon bacım
kurkmantosuzmadonna hd_d reçelsiz atıyorum canım. Yiyeceğimiz zaman reçelliyorum. Bu hafta misafirim gelecek mesela onlar geldiği gün reçellerim.
hd_d kurkmantosuzmadonna ay ben bi kere o hataya dustum recelledim hepsini yeriz sandim yenmedi baya kldi sonra dolaba reçelli attim bulasti posete falan sonrakilerde recellemeden attim😅🤣
nisanur_klc hd_d ya bende yapayım dedim bı makzeme un eksik geldi cıvık oldu chat GBT sordum ona diyende kabahat daha cıvık oldu kek desen değil kurabiye desen değil airfrey de bakalım ne olucak 😂😂😂😂😂
nisanur_klc hd_d bu bile güvenimi sarstı un yoksa 1 2 yemek kaşığı nişasta köy pişti ne keke benziyor ne kurabiye tadı güzel bilmiyorum ne olacak keşke robot olsa ben istesem o yapsa nerede😂😂