ozlemozdemir09 oy bir tanem inşaallah daha güzel sonuçlar alırsın🌸
Demir değerini biliyor musun? Demir bağlama kapasitesi ve ferritin çok önemli gebelikte, eksikse mutlaka kullan ama Can Çiftçinin youtube videosu var ferritinle alakalı onu izle o şekilde kullan. En etkili yöntem o. Bebek direkt kandan oluyor, kan az olunca gelişim geriliği gibi sorunlar da olabiliyor. Ya da anne ekstra halsiz güçsüz kalabiliyor. Vitamin değerlerin iyi ise ekstra başka bir vitamine ihtiyacın yok bence. Ferritin değerini mutlaka 90 üstüne taşımaya bak. Ben ferritin 99ken gebe kaldım.öncesinde düşüktü gebe kalamadım 3 sene, doktorum çok önemli diyince düzenli kullandım Can Çiftçi yöntemiyle, 14′ten 99′a yükseldi. Bir de nacizane folik asiti aktif formda kullanmanı öneririm, sentetik form depolanmakta yavaş, emilim az. Aktif formu yani metilkobalamin daha hızlı emiliyor ve hızlı yükseliyor, ben de onu kullandım ve 22′ydi gebe kaldığımda, doktorum çok iyi değeri her gün kullanmana gerek yok haftada 2-3 yeterli dedi dedi. Ben öyle kullandım
Akşam açlığı ve su çok önemli, böyle devam et harika sonuçlar alacaksın inanıyorummm🫠🫠