cece01 bemekli8gmailcom ben biraz daha düşünim 🤣🤣🤣 defne çok güzel bir isim ama aklım koyamadıklarımda kalıcak galiba
bemekli8gmailcom cece01 aynen bacım sen düşün ama yaramazlığı kadar iyi yönleride var sevgi pıtırcığı dost canlısı hic kıyamaz merhametlidir🤲❤️🌸
cece01 busrabaskal ay bende mihrimah güzel olur dicektimm çok güzelmiş inşallah içinize sinen bir isim daha bulursunuz sağlıkla büyüsünler 🙏🩷
cece01 eyoplk ay çok zor ama ya tam diyorsun ki bu isim güzel bu olsun ama başka isimde görüyorsuj aklının kaldıkları oluyor 🤣🤣
cece01 champanne ay ben ve eşimde öyleyiz diyorum bazen verelim de isim öyle sevelim isimli bişi alcaksak yaptıralım aklım hala diğer isimlerde kız ismi seçmek çok zor 🤣
champanne cece01 aynı durumdayızz gercekten cok zorr😭 en iyisi sürekli tekrarlayıp en içimize sineni bulmak 🤷
byayla superstar_00 ayy allah bağışlasın çok güzel 🩷 bizim oğlumuz olacakmış nasipse Uras koyacağız 🥰
rmeysaerdem gulsaheroglu Benimde bi kızım var Beren 2.kızımı bekliyorum aden istiyorum ama diyolar ki lanetlenmiş kavimin adı bende cennet bahçesi olarak biliyorum siz peki anlamını ne diye biliyosunuz
champanne cece01 ben simdiden sona kalacagımı hissediyorum 😂 oğlumda erken doğum oldu isim falan belli değildi daha ve ben hastane odasında erkek bebek isimleri diye aratarak ilk icime sineni koydum😂 en azından öyle dusunmeye vaktim olmamıstı😅
bemekli8gmailcom cece01 Rabbim herkesin evladını korusun canım benim hayırlı evlat olsunlar inşallah🤲iyi insanlarla karşılaştırsın hep💗💗
cece01 champanne ayy bacıı ben o kadar dayanamamm hemen karar verilsin isterim ki bu akşam üstü belli olduuu 🤣🤣