bemekli8gmailcom cece01 Rabbim herkesin evladını korusun canım benim hayırlı evlat olsunlar inşallah🤲iyi insanlarla karşılaştırsın hep💗💗
cece01 champanne ayy bacıı ben o kadar dayanamamm hemen karar verilsin isterim ki bu akşam üstü belli olduuu 🤣🤣
champanne cece01 gercekten cok beğendiğim isimlerden biri sağlıkla taşısın bal kız inşallah🥰🥰 netleştirmek bana darısı😂 Ece ağır basıyor suan ama afra ve nora da aklımı çeliyor🫠
kayabusra_ cece01 Arapça kökenliymiş ve prenses, hükümdar kızı gibi anlamlara geliyormuş. Ayrıca buyuran, yöneten kadın anlamı da varmış. Mısır’da prenseslere verilen unvan anlamida var
cece01 champanne ikimizinde elaa koyması yok muuu 🤣🤣 kankiş olurlar🤭 ben seçeneği 2 ye indirim mi ece ve nora çok güzel eşim kabul etseydi bizim kızçede nora olcaktıı
champanne cece01 elayı ben koyarım da benim kocaya söyleyince yek yaa diyo her şeye en son bunlara ikna edebildim sadece😂 nora ece olsun bari iki tarafın da gönlü olsun😂
cece01 champanne bu eşler hep aynı mı yaa başka isimler söylediğimde ben de yok yiaaa diyordu 🤣🤣 Nora ece hoş oldu bencee dee