mrvnr35 cece01 33. Haftaya geldik bizde kavuşmamıza az kaldı kızımıza 🥰 Bizde eşimle ortak kararımız bir de ikimizin isminden oluşan ismi koyacağız Mercan olacak inşaallah 🥰🌸
cece01 mrvnr35 ayy sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏 ne güzel ne anlamlı bir isim 🩷 sağlıkla güzellikle gelsin prenses🩷
cece01 nazli0306 Derin çok güzel bir isim sağlıklı şekilde kucağınıza alırsınız inşallay🙏 orta bir isimde anlaşırsınız umarım 🩷🙏
siisu cece01 Mercan İlay olcak inşallah kızımın ismi ve çok zor karar verdim Mercan kesin ama ilay da hala düşünüyorum 😁 oğlumu ikna edersem değişir belki:)
cece01 siisu yaa mercan o kadar güzel kiii abisi de güzel isim seçmiş annesi sağlıkla kucağınızaa alın inşallah 🩷🙏🙏
yesimd31 cece01 ben mira koymaya karar verdim diğer kızlarımın isimlerine Gamzesu Hazal Nazlı ve Elisa
anee234 3 erkek sonra kızım oluyor elhamdulillah Hümeyra Hifa Sidra Bu 3 ismden birini koymayı düşünyorum ama kesin karar veremiyoruz
cece01 anee234 hümeyra daha hoş geliyor sanki kulağa 🙏 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🩷🙏