mucizem_26 yoncagunes İnanmıyorum sana 😂 Bebeği geçtim hem sahursuz oruç tutuyor hem neler yapıyor kaç artı promaxsin 🤣 kendine acımıyor musun 🥲🥹 ay yapmayın bak 😂 🌸🌸
yoncagunes mucizem_26 bilmiyordum ki Ramazan’da regl olmadım Ramazan’ı komple tuttum bayram da test yaptım pozitif geldi planlı degıldi pek ihtimal de vermıyordum açıkcası hamile olacağıma ben beni Ramazan zorluyor zannedıyordum 😂
yenianne_adayl mucizem_26 spor ve diyet yapiyordum 6 kilo vermiştim büyük hırsla devam ediyordum 🤣 spor çok agır 1 saat olan sporlardandı ve bi anda sabah kalkip ben hamileyim dedim test yaptım regl daha vardı ve hamileymişim 🤣 biraktim ve tekrar aldim verdigim kiloyu jsjsjsj
mucizem_26 yenianne_adayl ay o his nasıl geliyor ama vahiy gibi bana da öyle oldu 🥲🥲 Boşver verirsin sonra benim de spora daha 2 ay var verdiğim para gitti çöpe 🤣
yenianne_adayl mucizem_26 rüyamda gördüm kız cocugu ve kizim olucak insallah çok bekledim onu ve o his birden geldi cok degisik ya 🥺 kilolarda dogumdan sonraya kaldi artik 🤣
miracsevim mucizem_26 kocamın arkasında biniyorum yani haftada bir tur atıyoruz gezme amaçlı aldığımız bir motor ama riskli olduğunu bilmiyordum valla 😂
mucizem_26 miracsevim bacım sen Almanyadasın sanırım 😆 Burası Eskişehir burda asfaltta çukur çok malesef 🥲🥲😂
gebeskapbulba miracsevim benim eşimde motor kullanmayı çok seviyor ilk 3 ay binmedim, sonra doktorumuza sormuştuk doktorum önermedi sebep olarak da düşme şansınız çok yüksek olduğu ve karına gelen bir darbenin çok tehlikeli olduğunu söyledi şimdi yalan olmasın ara ara biniyorum ama çok dikkat ediyoruz 🌸
mucizem_26 Aaa12 vay be bütün kuruntularım gitti bu postta.. valla olacağı varsa oluyor.. hiç kendimizi suçlamaya gerek yok.. olmayacaksa da ne yapsak boş
Aaa12 mucizem_26 aynen öyle doktorum bana düşük yaptığımı söylemişti gerçekten De kanamam vardı. Üstüne rahatsızlandım serum yedim. Baktım adet olmuyorum yani neden dedim öylesine test yaptım direk çift megersem düşmüş denilen bebeğim duruyor be rabbim onu korumuş
aslliasya mucizem_26 3-4 kere sushi yedim , eşimle dağ bayır yürüdük koştuk , deli gibi dans ettim hopladım zıpladım , spor yaptım ilk belirti olarak kalçam ağrımaya başladı annem sırtıma çıkmıştı , ilaç vs bunlar aklıma gelen 😂
cyj mucizem_26 kardeşimin düğün haftasına denk gelmişti. Hem kınada hem düğünde deli gibi oynadım. Hayatımda içmediğim kadar sigara ve alkol içmiştim düğün bahanesiyle. Meğer hamileymişim😂😂
mucizem_26 gebeskapbulba valla ben de çok alıştım ya dağ bayır gezmeye 🥹 Allah korusun sağlıkla gelsin inşallah 🌸
miracsevim gebeskapbulba yürürkende düşebiliriz arabada da kaza yapabiliriz yani ben başıma bişey gelecekse her şekilde geleceğe inananlardanım 😁
bartulies mucizem_26 bana biraz tuhaf geldi yazılanlar koltuk çekmeli temizliği 9 aydır yapıyorum koltuğu geçtim yatak itip çekiyorum çilek yazmışlar her bulduğumda yedim kocam motorcu ne zaman biryere gitsek bindim tek kötü olduğuna inandığım sigara içmek 6 aylık olana kadar içtim
mucizem_26 bartulies valla tek dileğim sizinki gibi olması olurdu 😃 sapasağlam bi şekilde.. inşallah olur ya 🥲