mucizem_26 gebeskapbulba valla ben de çok alıştım ya dağ bayır gezmeye 🥹 Allah korusun sağlıkla gelsin inşallah 🌸
mucizem_26 bartulies valla tek dileğim sizinki gibi olması olurdu 😃 sapasağlam bi şekilde.. inşallah olur ya 🥲
bartulies mucizem_26 doğuma uygulamaya göre 8 gün var membran sıyırma yapıldı 3 gün önce doğumum başlasın diye hastaneye gitmeden 1 gün önce ve geldiğim gün çok ağır temizlik yaptım ona rağmen tık yok şuan 😂
ozormans mucizem_26 ben saçımı dipten açtırmıştım, ev taşıdım iki ev temizledim koli taşıdım eşimle dolap ve kurutma mak taşımıştım. Doktora gittiğimde 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim 🙈
mucizem_26 ozormans erismis sibel3329 Momlife_ Hepinizi şok içinde okudum 😂😂 ben gidip günün ilk sigarısını içeyim bari yarım 🤣🤣
erismis mucizem_26 sigarayı nerdeyse 1,5 pakete cıkartmıştım, saçımı boyatmıştım, hacamat olmuştum, smear testi vermiştim, 7 tane vajinal fitil kullanmıştım, sert bi şekilde popo üstü düşmüştüm detaylı bi şekilde haldır haldır ev temizlemiştim 🤣🤣
Momlife_ mucizem_26 ahhh ben grip oldum bitki çayı içtim her gün üstüne antibiyotik kullandım asla anlamadım bide diyorum ki ilaçlar bitki çayları reglmı geçiktirmiştir 😂
mucizem_26 bartulies ay durumu kabullenemedim sanırım 3 kere okudum 🤣🤣🤣 Sağlıkla kolaylıkla doğsun inşallah 🥹 lütfen kendine dikkat et burcun ne senin ya yükselen falan 😂😂 aa bebiş de boğa burcu ondandır bu keyfi 🤣
sibel3329 mucizem_26 ben hiç kilo almadım karnımda çıkmadı. O yüzden suan rahatsız olmuyorum. Ağırlaşınca bırakırım sanırım 😂 yani en azından eşimin arkasına binerim kendim sürmeyi bırakırım
Prensesmom_ mucizem_26 ben iki cocugumda da motora bindim hatta gorenler motorda doğururum diye düşünüyordu 😂😂😂 3 uncuye hamileyim hala biniyorum
bartulies mucizem_26 ben ikizlerim yükselenim yay oğlumda 40+3te zor doğmuştu ondada 6 aylık hamileyken demirlere tırmanıp üzüm yaprağı topluyordum bidona basmak için 😂
cemalinanesi Fatmaaz oooo baya kötü o normald bile insnain içi dışına çıkar onda bem eskiden binerdim kamyon carpmisa donerdim
ikiprensesannesi___ mucizem_26 diş rahatsızlığın için Röntgen çektirdim sonra hamile olduğumu öğrendim 🥲