sarilale123 mucizem_26 hiç bilmiyordum ki. Sonrasında İdrarda test negtif çıkmıştı ben ona güvenip emaragirecektim doktorum riske atmayalım kan ver demeseydi
mucizem_26 beyzzsenturkkk OMG 🤣🤣 Şansı varmış valla ilk bebişin 😅 şöyle sağlam olucaksın 🤣 maşallah bebişlere 🌸
mucizem_26 mrvshnsrcgl Tabi normalde hamile pilatesi ayrı normal pilates ayrı 🥲 çok zorlanmış mıydın 😅
mucizem_26 Melike3506 Ziyarete gelenler yapsın temizlik. Yeter 😅 sağlıkla kolaylıkla gelsin bebişşş 🥹🥹
miracsevim mucizem_26 kocamın arkasında biniyorum yani haftada bir tur atıyoruz gezme amaçlı aldığımız bir motor ama riskli olduğunu bilmiyordum valla 😂
nilaydax Dubai ye tatile gitmiştik.Çölde koştum.Safari yaptık 🤣çölde kum tepelerinde sarsıla sarsıla.Saatlerce gezdim belim koptu ağrıdan günde 10 bin adımdan fazla attım .Uçağa bindim gidiş geliş . Tatil dönüşü 10 gün sonra öğrendim bilsem asla gitmezdim
mrvshnsrcgl mucizem_26 son günler de kasıklarıma agrı girmişti hocamız çok sıkı yaptırıyordu ondan dedim adet olmayınca ortaya çıktı bıraktım o yüzden çünkü gifiş geşil 3 er km yol da yürüyordum spor olsun dıye 😬
HakanKemal mucizem_26 eşimle son biramızı içtik ertesi gün test yaptım hamileymişim o oldu daha ağzıma sürmedim sigara içiyordum bıraktım ama hamileyken günde 1 2 tane içiyordum canım istiyordu şimdi sigarayı elime alamıyorum bebe izin vermiyor 🤣
nilaydax mucizem_26 döndükten 10 gün sonra adet gelmeyince hamile olabilir miyim dedim ama hiç beklentim de yoktu aslında.çünkü tüp bebek tedavisi görmüştüm yumurtalar bile büyümemişti o derece başarısız olmuştu.hiç ummayarak test yaptım pozitif çıktı.Sonra çok dikkat ettim artık yere bile eğilmedim hiç bir iş yapmadım evde .Çünkü gerçekten mucize gibi geldi.
Busra5222 mucizem_26 olmadı ama ben hamileliği öğrendikten aonra 1 ay dayanabildim küçük bir yerdi tek çalışıyordum bütün iş bana kalıyordu ikiz gebelik olduğu için riske bırakmadım ☺️
gulumommyyy mucizem_26 ben evin düzenini değişiyodum koltukları falan dhrbsvdsjsj yemek yedymiz masa var çok ağır onu tek başına çektim sonra bi test yapayım dedim kontrol amaçlı her ay yaparım evet 2 çizgi tam net şekilde çıktı hdjdhshsksbsv
yoncagunes mucizem_26 ramazandı sahursuz oruç tuttum oruçlu halimle halılarımı yıkadım camları sildim Ramazan’ın son günlerine doğru resmen içim cekılıyor gibi oluyordu bende sahursuz oruç tutuyorum herhalde ondan böyle acıkıyorum yemekler falan çok kokuyor diyordum megersem hamileymışım 😂
mucizem_26 yoncagunes İnanmıyorum sana 😂 Bebeği geçtim hem sahursuz oruç tutuyor hem neler yapıyor kaç artı promaxsin 🤣 kendine acımıyor musun 🥲🥹 ay yapmayın bak 😂 🌸🌸