Bestecanyurdu Edirefp aynen erkek kız farketmez ama insan yinede merak ediyor alış veriş kıyafet ona göre belirlemek istiyor allah hepimizin çocuklarını sağ Salim kucağımıza versin 🙏
Kbrbrfn Bestecanyurdu ikili test yaptırdınız mı? Eğer yaptırdıysanız orada "free beta hcg" rakamını buraya yazın cinsiyetini söyleyeyim 😃
Bestecanyurdu EsRaSeNol benim doktorum ikili testte cinsiyetini gösterirse söyleyebilirim dedi bana bilmiyorum 🤷♀️ ki herkesin doktorunun takibi farklı bence
EsRaSeNol Kizlar bilmem duydunuz ama bizde öle denir kızınız olucaksa sizin güzelliginizi alir yüzunüze çil düsermis erkek olucaksa size güzellik katarmis 😃😃😃
Gamze06 Bestecanyurdu benimde 8 kasım son adet tarihi. 12 hafta 3 gün bugün ikili test için kontrole gittik Dr.um %65 erkek dedi baklm😄
ZeynepKara Bestecanyurdu son adet tarihim 1 kasım 25 ocakta gittik ama doktorum emin olamadı erkek havası var ama bir dahaki aya net belli olur dedi zaten bebişim çok hareketliydi bi yerinde durmuyodu 😂😂
mavii Bestecanyurdu benim 5 kasm 13 haftalk hamileyim doktor kesin erkek oturdugum semtte iyi bi doktor var ona gittim herkes cok erken diyor ama
ZeynepKara Bestecanyurdu aslında içime kız doğuyordu en baştan beri ama hayırlı sağlıklı olsun da kız erkek farketmez 😌
Canan07 Kbrbrfn merhaba benim free beta hcg 21.40 ney oluyor acaba daha cinsiyetini öğrenmedik sonucu yeni aldim
EsRaSeNol Benimde hem kiz cocugu hayalim vardi inu süslemek giydirmek istiyodum ama nedense simdi hamile kalali esimde bnde erkek hissediyoruz😉
Bahar3434 İyi aksamlar bende kasım 17 10+5 günlüğüz🙂 12 sinde kontrolumuz var Sağlıklı sıhhatli gelsinler inş
Ozgulyuksel Bahar3434 benimde son adetim 17 kasim 17+2 haftaligiz biz de 13.haftada kiz bebek oldugunu ogrendim💕😅ilk bebegimde kiz hamd olsun rabbime😁😍