Masal Bestecanyurdu benmde 22 kasim en son 2 hafta once gtmstim birsey demediler 13 subatta tekrar gidicem 12 haftalik olucam insl ögrenirim kiz erkek farketmez ama hc birsey alamiyorum 🙂))
Hhtce Bestecanyurdu bizim 7 kasım doktorcum yüksek ihtimal kız olduğunu söyledi bakalım değişede bilir dedi ama allahım sağlık la sıhatle Aldırsın kucağımıza
Nesringurkan Bn 13+5 haftaligim ama Hala ogrenemedim 15 Şubat'ta konturolumuz var insallah artik gosterir😊😊😊😊
Bestecanyurdu Nesringurkan öğrenince buraya yazmayı unutma hepimiz yakın olanlardan birbirimizi takip edelim 🙏
Askile Havvanaz canım benmde 10haftalk, 11de falan soyluyormu doktorlar azda olsa 🙂 cinsiyet merak ediyorum
EsRaSeNol Sevgul8592 bn canakkaledenim anadolu hastanesi var özel muayene 80 ikili testte 100 canim komsum yaptrdi ordan biliorum bnde 😁
Maya1903 17 kasım benimde 10+6 günlüğüz başlarda kız gibi hissediyordum şimdilerde erkek gibi hissediyorum hayırlısı sağlıklı olsun da farketmez😂ama artık ona göre alışveriş yapsam hiç fena olmaz
Bestecanyurdu Edirefp işte bende 26 şubatı bekliyorum randevumu ama bazıları gösteriyor bazıları göstermiyor ya 😂🙄
Edirefp Bestecanyurdu inşallah öğrenirsin canım kızsa göstermiyor ama erkekse hemen 12. 13. Haftada belli oluyor. Ablam yeğenimi 13. Haftada öğrenmişti ☺ Hayırlısı olsun sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda yavcucaklarımız önemli olan o öncelik bebek 👶🏻 💓
Bestecanyurdu Edirefp aynen erkek kız farketmez ama insan yinede merak ediyor alış veriş kıyafet ona göre belirlemek istiyor allah hepimizin çocuklarını sağ Salim kucağımıza versin 🙏
EsRaSeNol Biz normalde devlet hastanesine gdiyoruz ikili test özelde oluyomus persembe günü özele gdicez test icin ama normalde bizim doktorumuz 3 haftada bi cagiriyo 🤔
Bestecanyurdu EsRaSeNol benim doktorum ikili testte cinsiyetini gösterirse söyleyebilirim dedi bana bilmiyorum 🤷♀️ ki herkesin doktorunun takibi farklı bence
Fatosumum EsRaSeNol ikili test özelde oluyo diye bişey yokki ben de devlete gidiyorum doktor 12.haftada gel 2li testimizi yapalım dedi özel falan demedi