EsRaSeNol Bahar3434 canakkalede ikili testi devlet hastanesi ypmiyo doktrlar özele gnderiyo siz nerdensiniz acaba ?
meav Bahar3434 istanbuldayım 2li test 2 günde çıkıyor. Perşembe kan verdim ultrasonla bakıldı pazartesi sonucu alican inşallah. Devlette yaptırdım bu arada.
bynduru Bestecanyurdu son adet 12 kasim 3 gun sonra randevum var.insallah sagliklidir.cinsiyetini ogrenirsem yazarim kizlar
Alparslan Bestecanyurdu benim en son adet tarihim 2 kasım😊cinsiyetimiz erkek 13+4 canım 29 ocakta ögrendim😊
Umayyyy Hala bi doktor arastırması içindeyim. Beylikdüzündeyim.. Karsıda var tanıdıgım beni rahatlatacak ama ikili test 11. Haftada hemen yapılıyor mu? Bi de doktorunu devletten secip pişman olan var mı bu arada
FatosSrmeliolu Benimde son adet tarihim 11 kasım salı günü randevum var 12+1 bakalım ne dicek çok merak ediyorum inşallah gösterir 🤣☺
EsRaSeNol FatosSrmeliolu ayniyiz sizinle bnmde son adet tarihim 11 kasim 😄6 dk sonra tam 12 +1olucaz 😄😄
Sevda6767 FatosSrmeliolu EsRaSeNol sizlerle aynıyım 11 Kasımcı 🙂 8 Şubat kontrolüm. Önce sağlık tabii ama bakalım bi tahmin yürütecek mi bizimki
Zehrat Bestecanyurdu canım merhaba benim 15 kasimdi öyle hatırlıyorum henüz cinsiyet belli değil sali günü kontrolüm var bakalım doktor birşey diyecek mi olursa haber ederim 😇😇
Sabihanur 12+0 ve Dr şubat sonundaki kontrolünde belli olur dedi.yani normalde olduğu gibi 15-16.haftalar.11 de fln öğrenmek çok erken değil mi ya?
GlnurDnmez Bestecanyurdu benimde 1 kasım son tarihim 13+4 teyiz ama doktor 14-15. Haftadan önce net olmadığından söylemiyor biraz daha sabırlı olmamız lazım 😪🙄 rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah 😍🤰🏼
SevdaKeser 12 kasım benimde son adet tarihim 7sinde randevum var öğreneceğim inşallah ama içime erkek doğuyor ilki kız belki ondandır ☺
bynduru SevdaKeser Merhaba ben bugün doktora gittim.Bebegimi gordum.ikili test icin olcumleri yapildi.iyi gorunuyordu.hem mutlu oldum hem cok duygulandim ama cinsiyetini ogrenemedik.Sizde yarinki tecrubenizi paylasirsaniz cok mutlu olurum.
Aysenurtsr 18 kasimdi benim. 11 haftaligim 2 hafta sonra kontrolum, gittigimde insallah ogrenecegim 🤗