BuFi2012 [bilinmeyen] ayy ne güzel canım ya. Diyolarki erkek erken gösterirmiş. Öylemi ? Senin bebişin cinsiyeti neydi
Gnys [bilinmeyen] net bi şekilde mi söyledi. Yoksa olasılık mı söyledi . Bende 11 haftalığım şuanda haftaya kontrolüm var. Çok merak ediyorum cinsiyetini
Bestecanyurdu BuFi2012 aa gerçekten mantıklıymış ama millet aldırmak isteyen her türlü öğrenir özele gider yani 🙄
EsRaSeNol EsRaSeNol bizde persembe gunu ikili test yaptrmaya gidicez özele ins. Ogreniriz bakalim 😁😁 siz ne kadarliksiniz ?
Sevgul8592 EsRaSeNol özel de ikili test fiyatı ne kadr bilgin varmı canım yaptırınca mutlaka yaz olurmu
Bestecanyurdu Fatmayusuf beni takip et bence 😂😂 benim 25 kasım cinsiyetini öğrenince buraya yazarım sende benden tahmin et çok yakınız 😂
Vldnrdnc Ben de ben de 26 kasım son adet tarihi çok meraklıyım 13 şubatta randevum var ama sanırım görünmez o zaman da 🙈
Edirefp Bestecanyurdu 15 kasım canım 11+5 iki gün öncen gidiyoruz doktor cinsiyet için daha çok erken dedi
Bestecanyurdu Edirefp işte bende 26 şubatı bekliyorum randevumu ama bazıları gösteriyor bazıları göstermiyor ya 😂🙄
Edirefp Bestecanyurdu inşallah öğrenirsin canım kızsa göstermiyor ama erkekse hemen 12. 13. Haftada belli oluyor. Ablam yeğenimi 13. Haftada öğrenmişti ☺ Hayırlısı olsun sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda yavcucaklarımız önemli olan o öncelik bebek 👶🏻 💓
SibelAlp7 Son adet tarihim 9 kasım 12+3 günlük hamileyim.Malesef cinsiyetini öğrenemedik 16. Haftada inşallah 😀
Ireem20 SibelAlp7 Merhaba benim son adet tarihim 14 Kasım 12+4 Günlük hamileyim sız benden önde olduğunuz halde nasıl aynı gunlerdeyiz anlamadım çoğu yazanlarda öyle 🤔😊
EsRaSeNol Sevgul8592 bn canakkaledenim anadolu hastanesi var özel muayene 80 ikili testte 100 canim komsum yaptrdi ordan biliorum bnde 😁