EnverNeslihanKarademir Kızlar bugün kontrole gittim ikili atarama sonucumu aldım şükürler olsun iyi çıktı. cinsiyetinde baktırdım kıza benZiyor dedi 😊 çikolata yemiştim kıpır kıpır yerinde durmuyordu. Çok mutlu oldum bugün 😊😊
EnverNeslihanKarademir crash hcg (T1) 150375.0 IU/L karşısında da 1.49 diyor canım 😊 ne oluyor bu hcg muhabbetleri
Kbrbrfn EnverNeslihanKarademir bi daha ki gidişinde erkek derse şaşırma ve baban söyle ne olduğunu olur mu 🙃 Free beta hcg oldukça düşük bu sebebten ötürü erkek oluyor. Bayaaa yüksek olması lazım kız olması için.
crash Kbrbrfn https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ikili-test-sonuclarina-gore-cinsiyet-tahminleri-tutuyor-mu-kontrol-edelim.213849/ Ama burda 50 üstünde erkek çıkan da çok olmuş altında kız çıkan da. Oran yarı yarıya... hatta 100 lerde erkek çıkan da olmuş? Emin misiniz ? Yoksa Genelleme olarak mı? Kız diyebilir miyim şimdi bebeğime 🙂 108 😄
Kbrbrfn crash ben tamamen kendi tahminimi söylüyorum aman diyim bana bakıp umud etmeyin bunu her fırsatta olmasa da çoğu zaman dile getirmişimdir 🙂 hem fark eder mi kız veya erkek her türlü bizim evladlarımız değiller mi 🙂
Babytmr Sat 21 kasım. 11. Haftada büyük ihtimal kız dedi doktorum ikili tarama için gittim bidaha arada ordaki doktor bişey söylemedi bakalım bidahakine netleşcek bizimkide😍