Gnys Geçenlerde haftalarda yazmıştım buray doktor cinsiyeti kız demişti bugün erkek olduğunu öğrendim 🙂🙂 ikili taramamda temiz çıktı çok şükür 🙏🏻🙏🏻 14 haftanın içindeyiz 🙂 25 agustosta gelecek inşallah 🙏🏻
Sevda6767 Gnys canım kaçıncı haftada kız gibi dedi. Benimki 13 te kız gibi dedi de değişir mi ki acep 😕
Gnys crash aynen çok korkuyordum bi sıkıntı çıkar diye test sonucu çıkana kadar 10 gün boyunca uyuyamadım.
YaSeEeeee Merhaba güzel anneler benimde belli olmadı henüz 15+1 olduk haftaya gideceğiz inşallah gösterir kendini Erkenden öğrenenler ben mutlu size 😇💕😍
Sevde123 Benim son adet tarihim 2 kasım 12 haftalık hamileyken doktorum %80 kız dedi 10 gün sonra kesin bişey söylerim dedi tekrar gidince de kesin kiz dedi🤗ben en başından beri kız hissediyordum zaten şuan 16 haftalık hamileyim 😊
Sevda6767 Gnys ben kız istiyorum eşim erkek 🙂 onun için değişir mi acaba diye düşünüyoruz 🙂 tabii önce sagliklisi olsun inşallah hepimizin
Aslimm48 Sevgul8592 sağlıcakla alın kucağınıza özelde mi öğrendiniz bende çok merak ediyorum ama maalesef özele gittiğim halde öğrenemedim 😣
Esocgkhn BuFi2012 canimm benimde 22 kasim son.adet tarihimm.adetime gore 13+1 ulrosona gore 12+3 gunluk hamileyim nasil bu kdr fark ediyo herkesin yorumlrini okudum benden gec adet tarihi olup haftasi yuksek olanda var?
Elissaaa Esocgkhn Geç döllenme olmuş sizin,ilerleyen zamanlarda haftasını yakalar merak etmeyin🙂 Benimde sat 16 kasım geç döllenmeydi ama hemencik usg ile haftasını yakaladı.Bugün tam 14 haftalık🤗
Esocgkhn Elissaaa hangisini takip edicemi.sasirdim bende canimm.telefonumdaki uygulamalra gore son adet tarihimden takip ediyorum bnde
Elissaaa Esocgkhn Yok canım sen tabiki de ultrasona göre kendini takip ediceksin.O yanılmaz doğrusu budur🙂 Zaten doktorunda sana söylüyor olmalı kaç haftalık olduğunu
Mirzaveben Bestecanyurdu benim 3 kasım canim 12 haftalik gittiğimizde bebeğim 1 hafta önden gidiyordu 13 haftalık görünüyordu oglum da hep 1 hafta önden gitmişti zaten cinsiyet öğrenmek amaclı gitmedik hazırlıksız yakalandik😁 cinsiyetimiz kiz su anlık 1 mart da randevumuz var hayirlisi insallah bakalim ne diyecek 4 boyutlu ultrason la bu kadar çabuk mu öğreniliyor bende sasirdim acikcasi
YaSeEeeee Kızlar bende yarın gideceğim aslında 1 marttı randevumuz ama vajinamda ağrı olduğu için doktorum yarın gel bakalım dedi inşallah öğrenirim bende 💕💕💕