YaSeEeeee Kızlarrrr merhaba biz muayenemizi olduk geldik Allah’a çok şükür bir sıkıntı Yok magnezyum eksikliğim varmış adet takvimine göre 15+3 üz ama doktorum 16 haftalık dediiii ve oğlumuz geliyor, çok mutluyum hep erkek hissediyordum zaten 😬😬☺☺😘😍😍😍😍😇🙏
Haticekckylmz YaSeEeeee hayirlisi olsun canim gozun aydin RABBIM saglicakla kucagina almayi nasio etsin 🤗ultrasonda bende 1hafta ondeyim oluyormus boyle hayirlisi
jrarya Haticekckylmz yok canım öğrenemedik biz cinsiyetini kız gibi geldi ama net bişey söyleyemem şuan dedi mart sonu bi sonraki kontrol dayanamazsan o Zamana kadar çık gel bi ara bakarız yine dedi 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Haticekckylmz jrarya yaa bazen bebeginde pozisyonu onemli canim meraklandiriyolar boyle😇tok karna gitseydin cikolata falan ben oyle gitmistim cok hareketliydi bakalim banada 3hafta sonra gel dedi dayanabilirmiyim ben de bilmiyorum
jrarya Haticekckylmz inan tıka basa yedim ama çikolata tatlı vs yemedim hareketliydi ama yeterli değildi sanırım dayanabilirsem mart sonu dayanamazsam iki hafta sonra gidicem valla 🤭🤭
YaSeEeeee Haticekckylmz çok teşekkür ederim canım amin inşallah siz kaç haftalıksınız Bebiş ne olacak inşallah 💙😘
Mucizemsen Pelinyildiz bende 21 kasım adet tarihim 14+1 iz biz geven hafta cinsiyet ııcn gittik erkek dedi ama bakalım bebek bağdaş kurmuştu sonra açınca bacaklarını erkeğe benziyo dedi pipi gördüm dedi bence erkek dedi doktor ultrason kağıdı da verdi bu pipi diye ama insan gene de ikilem de kaliyo sabah 10 da randevum var gene bakalım değişmiş mı 😃😄😅
Um07 AsyAras Benim de son adet tarihim 7 kasım ama şuan 16 haftalık olduk sizin nasıl 13 haftalık oluyor anlamadım
Haticekckylmz YaSeEeeee 13+1 olduk hayirlisiyla 12+1de ikilide dr %51 bi ihtimal erkek dedi bakalim netlesecegi gunu bekliyoruz 🤗
Um07 YaSeEeeee Cinsiyet için soruyorsaniz ne yazık ki belli olmadı daha cinsiyeti 🤷♀️ 7 mart kontrolüm var umarım o zaman belli olur sizin ki belli mı cinsiyet 🤗🤗
YaSeEeeee Haticekckylmz hadi bakalım inşallah sağlıklı olsunlar da cinsiyet çok önemli değil öğrenince yaz olurmu 🤓🤓😁
Haticekckylmz jrarya YaSeEeeee kizlar tabiki once saglikli sihatli olmalari onemli kiz erkek degil benim merak sadece birseyler alim odasi bos duruyor onu hazirlim istiyorum 🙈 hayirlisiyla gelsinlerde bi yazarim tabiki ne demek 🤗😇