regaipmucizem orhismommmmmm pazar gecesi bana da kramp girdi saat 4 te 2 gün de geçmedi magnezyuma başladım aklım çıktı 😄
gulgunn regaipmucizem orhismommmmmm kaç aylık gebesiniz? Benim dün başladı kramp 14 haftalık gebeyim. Hangi marka kullanıyorsunuz?
aysgl330633 annekiz6141 oyun alanını izlettik sevindi gülüyordu filan aboo gitmez olaydık asla ama asla uzunca bir süre götürmeyeceğim kızzz ağartman eve toplanacak sandım
ogulanasii2_ iremm00 Anlık şu an 1 yaş oğlumu sallıyorum o uyudu mu 3 yaş oğlumla balkon keyfi yapacağız 🌸
iremm00 ogulanasii2_ oo evin prensesi erkek çocuğu anneye düşkün mu gercektne çünkü kızım bana kötü muamale yapıyor da🤣🤣
aysgl330633 annekiz6141 Vallahi var yaa ne yapacağımı şaşırdım millet diyecek çocuğu boğazlıyor . Nasıl bağırıyor ağlıyor bayılacak sandım
iremm00 NilVibe memnunum valla bütün hocaları az çok dineldim önemli noktaları , bir kitapta toplanmış evet birde anlayacaigm şekilde yani şahsen ben beğendim
annekiz6141 aysgl330633 atak haftaları olabılır kuzum ya da gırmek istemiştir oda oyun alanına normal yanı 😂🙊
rumeysa_ttkrky16 regaipmucizem magnorm doğum sonrasında da kullanılıyor mu acaba banada yazmıştı doktorum duruyo hepsi bitmedi salı günü doğum yaptım