annekiz6141 aysgl330633 benım kız gırıyor sanıyesınde kayboluyor ortadan 😂🤣 basım dönüyor onu ararken fjdhshsh
rumeysa_ttkrky16 regaipmucizem magnorm doğum sonrasında da kullanılıyor mu acaba banada yazmıştı doktorum duruyo hepsi bitmedi salı günü doğum yaptım
regaipmucizem rumeysa_ttkrky16 bilemiyorum ki doktorunuza veya bir eczaneye sorabilirsiniz genelde ağrı herhangi bir şikayet olmadan vermiyorlar şikayetiniz yoksa boşuna kullanmayın
aysgl330633 annekiz6141 mümkünse evet büyüyünce girsin yaa. Oy nasıl seviyorsa artık canım yaa kaç yaşında?
annekiz6141 aysgl330633 3 buçuk yasında o her zaman öyleydi çok ponçik bır kız ya asırı sevgi pıtırcıgı bazen diyorum büyüyüp okula gıdınce cok üzerler mı acaba 🥺 çünkü asla böyle vurma bırını ıncıltme huyu yok..
aysgl330633 annekiz6141 benim yeğenim de üç buçuk yaşında . 😍Ay öyle düşünme canım . Güzel şeyler düşün güzel olsun Maşallah 🧿
1oglananasi iremm00 Ya bu zamanında çok meşhurmuş, ben de eşim de izlemedik, başlayalım dedik. Beni sarmadı ama yaa, ilk bölüm Eyşan ve Cengiz’e nasıl sinir olduysam izleyesim gelmiyor. :)