Suprizyumurtamm iremm00 bende 1 kere korunmasız yaptık 8 gün geçti normal benim için ama yinede dayanamadım test aldım yaptım çift çizgi çıktı 🥲 yaklaşık 7 haftalık hamileyim kiz hemen yap sende nasıl duracaksın 15 gün 😁😃
Suprizyumurtamm iremm00 https://mutluresim.com/images/2026/05/02/XjnPWr.jpg. Günaydın kahvaltımızı yaptık kızımla kahve keyfi ve kızımla tayfadan tayfa izliyoruz bir yandan da😃🥰
iremm00 Suprizyumurtamm ayyy bende bir kahve icemedim kahvalti işi coktab bitti ama kızımı uyutucam evi toplarım sorna 🥹🥹🥹🥹
iremm00 Aynur_ma yahahaha bu ara herkes öyle bende o düşünce içindeyim reglm bugunama olmadım ama duzensizde 10 gün sirna yaoarim test herhalde
annekiz6141 aysgl330633 çünkü dısarıda herşey renga renk ve sesler var ilgisini çekiyor evde ne var kı 😂 benım 3 buçuk yaşındaki kız bıle eve gırmek istemiyor normal 🙊😂😂
Suprizyumurtamm iremm00 önce kahveni iç bence önce kahve sonrası sonra benim için hep 🤣 bende şimdi uyutacagjm kizimi bugün erken uyandı bide
aysgl330633 annekiz6141 oyun alanını izlettik sevindi gülüyordu filan aboo gitmez olaydık asla ama asla uzunca bir süre götürmeyeceğim kızzz ağartman eve toplanacak sandım