iremm00 orhismommmmmm yok kız bu babasının kopyası babasını görmeyen bana benzetiyor ama ikisni gören ikiz gibiler diyor
iremm00 yorgunannis ortalığın anasını ağlat kavga çıkar iyilikle olmaz çünkü jffjfj net ynai bu kocan istemiyorsa hevesli değişle başka care yok jfgjfj
yorgunannis iremm00 geçenlerde yaptım tartışma çıkardım istemiyorum dedim bunlara işlemiyor bacım yaaa
beyzzsenturkkk orhismommmmmm ay sonu geldi bu aksamda biseyler aldırdım ekmeğe para vermeyelim ekmek yapalım dedi minik ekmekler yaptı hajahajahaha artık ekonomik ve doğal olucakmısız yakında sanıyorum ki evde domates biberde yetistiririz ahanaajajwh
orhismommmmmm beyzzsenturkkk kız ne var balkonda yetiştir çok güzel oluyor hatta saksıya soğan maydonoz ek taze yemek gibi var mı 😅😅
iremm00 yorgunannis e bir süre ailenin evien gitsen, bu konuda ciddi olduğunu anlayana kadar gelmesen yada sizinkielr araya girse vs
beyzzsenturkkk orhismommmmmm balkonum yok🥲🥲 eve biz anca sığıyoruz ve benim zilli onları sağ bırakmaz saksıda çiçek bile alamıyorum hem kızım hemde kedi sürekli tırtıklıyo 😂
demirrleydi_ iremm00 seninki ultra yaramaz demekki 😂😂 benimkiler kaç gündür fazla yoruldu direk yatıp uyudular şükür tabii küçüğü sabaha kadar kaç defa süt içmek için uyandı oda ayrı mesele