demirrleydi_ iremm00 seninki ultra yaramaz demekki 😂😂 benimkiler kaç gündür fazla yoruldu direk yatıp uyudular şükür tabii küçüğü sabaha kadar kaç defa süt içmek için uyandı oda ayrı mesele
orhismommmmmm iremm00 kız senin kız beni ölüdrecek gülmekten gece de mi uyumuyor ya jshshshshs. Bi yorum varya bebeyi uyuttum salona geldım karidordan pıt pıt ses gelıyor inşallah cindir diye senin kız tam 😅😅😅😅😅😅
iremm00 orhismommmmmm bne valla öyle dua ediyorum fjfjfj arada enazindan Çin’in niyeti belli bizimki ile çin karış karşıya glese çin birdaha adım atmaz eve o derece 🤣🤣🤣 sesszi sesszi gelip kalbim ağzımda atıyor dehşet bir çocuk fkkggj
ikiprensesannesi___ iremm00 İnşallah oğlum uyanmazsa deliksiz iki üç saat uyuyabilirsem cokk iyii olur 🥹iyi Geceler Allah’a emanet olun görüşürüz ♥️
iremm00 1789900987 benim yavaştan uykum geldi hocaların sesi ni ztn duyamıyorum 🤣🤣🤣 artık sabah 8 de uyanıyorum artık vücut kaldırmıyor
orhismommmmmm eylulumut Oyy kuzum benım saol 30 dan sonrası iyi gitmıyo aşkım bunu anladım hep biryerın agrıyo ödemler arttı rahim agrıyo zor zor😅 cinsiyetınız erkek mi
eylulumut orhismommmmmm kız aşkım sizinki neee😎 Sağlıkla zamanında gelsinler acele etmesinler jhfddgh
orhismommmmmm iremm00 maşallah sizeeee senin kopyan kız bu annene sormak lazım sende mı küçükken öyleydın aceba 😅😅😅😅
iremm00 orhismommmmmm yok kız bu babasının kopyası babasını görmeyen bana benzetiyor ama ikisni gören ikiz gibiler diyor