tahamommy iremm00 kimisi hiç işe yaramıyor diyor o yüzden hiç almadım bile böyle giderse bütün yollara başvurucam 🥲
orhismommmmmm iremm00 aaaaaa Deccal pardon (kızın) vardı çok uysaldı (şüpheli). Demi şimdi hatırladım takıp etmeyınceunutuyorum aşkım ya Test yapta yarın bakalım
iremm00 orhismommmmmm haahah çok doğru evet tam o sahs kız olsada cikmazki 7 gün oldu olup biteli ilisk 10 gün sorna feln test yaparım belki
iremm00 demirrleydi_ ayy afiyetler olsun şimdi bende yapacagim , sanki kahveyi içerken odadan gelecekmiş gibi bir hissiyat olduğu için korkuyorum yapmaaya🥹🤣🤣🤣🤣
beyzzsenturkkk orhismommmmmm ay sonu geldi bu aksamda biseyler aldırdım ekmeğe para vermeyelim ekmek yapalım dedi minik ekmekler yaptı hajahajahaha artık ekonomik ve doğal olucakmısız yakında sanıyorum ki evde domates biberde yetistiririz ahanaajajwh
iremm00 tahamommy ise yaramıyor diyen kimse getirsin ben onun sayesinde iyi oldum al al Cok iyi biraz pahalı ama iyi biz 2 kutu bitirdik
orhismommmmmm eylulumut ayyyy ölüm resmen gece4 de Bagırarak uyandım bacağıma kramp girdi yeminle ıkı gün cektım geçmedi magnezyumu düzenli iç o rahatlattı beni
eylulumut orhismommmmmm Ben de bağırdım vallahi bir de uzun süre geçmiyor kıpırdatamadım kendimi hala ağrısı hafif var 🥹 ben de gece 2 ydi uyandım kramptannn
regaipmucizem orhismommmmmm pazar gecesi bana da kramp girdi saat 4 te 2 gün de geçmedi magnezyuma başladım aklım çıktı 😄
gulgunn regaipmucizem orhismommmmmm kaç aylık gebesiniz? Benim dün başladı kramp 14 haftalık gebeyim. Hangi marka kullanıyorsunuz?
orhismommmmmm iremm00 kız senin kız beni ölüdrecek gülmekten gece de mi uyumuyor ya jshshshshs. Bi yorum varya bebeyi uyuttum salona geldım karidordan pıt pıt ses gelıyor inşallah cindir diye senin kız tam 😅😅😅😅😅😅