Hayalperest1 habibe66yks 6 ay oldu doğum yapalı hala bi korunma yöntemimiz yok geri çekilme dışında 😂
atesvesu annne_ 31 yaşındayım doktora bağlatmak istediğimi söyledim yaşımı sordu 31 diyince tamam bağlarım dedi zaten sağlık sorunlarım da var en önemlisi varis her gebelikte çoğaldi
luna01 eminaas Benim yumurtlama günümden 3 hatta neredeyse 4 gün önce ilişkim oldu. Ama oğlum oluyor. Bende bu teoriye çok inanıyordum ama tutmadı bende. Yada yumurtlama günüm mü şaştı ne oldu hiç anlamadım. Ama sanmıyorum adetim falanda hep düzenlidir benim günü gününe
selma_ozkan eminaas benim iki gebeliğimde yumurtlama gününde ve tek ilişki ile oldu ikisi de kız o nedenle teori pek de doğru sayılmaz
eminaas hazelckn korku yükleniyor bebeğim daha çok küçük 6 aylık ,en iyisi koca ile kavga edip iliskiye girmemek kesin çözüm 😂
zehrairem atesvesu ameliyatınız nasil geçti bende bağlatacagim onun da herhangi bir sıkıntısı oldumu olmadımi acaba yani süreç nasil ilerledi 🤔
Busra5222 aynuraa0 bilmiyorum bir sorun çıkmadı ben hemen duşa filan gittim olmadı bizde sonradan çocuk istedik oldu 2 ayda 😊 nasip
dilekmom6 Busra5222 ben de hemen kalkarm tuvalete ve duşa giderim. O gün de öyle oldu. Prezervatif vardı ve geri çekilme de oldu. Ona rağmen hamile kaldım. Hissettim ama dedim sanki içime geldi diye hayır olmaz imkansız dedik. Meğerse olmuş. Hayat işte bazen napsan olmaz.
ikiemanetinannesi luna01 spermler 5 gün içerde yaşayabiliyor demek ki yaşamışlar ve 3-4. Gün yumurtlama olunca tutmuş canım
oznur6141 Geri çekilme bir korunma yöntemi değil maalesef prezervatif ya da spiral mantıklı çünkü deri altı implantlar hormonları bozuyor
aynuraa0 habibe66yks bence değil iki çocuğum var ikisinde de doğuma yakın korunmasız ilişki oldu herhangi bir sıkıntı olmadı yani
eslemoms Doğumdan sonra kırkın çıkınca aile hekimine git ora yönlendirir demişti hemşire spiral için bende öyle yapmayı düşünüyorum ekstra geri çekilmeyle koruncaz Allah isteyene versin benden bu kadardı 🥲😌