sevimlipandahii habibe66yks spiral galiba hemen takılmıyor çünkü rahim toparlıyor ya kendini diğerini hiç bilmiyorum Ne zaman doğum yaptınız
rapunzel70 habibe66yks spiral ile gebe kalan çok bu sıra implant hakkında bilgim yok fakat hepsinde %60 %70 kesin oran var
eminaas habibe66yks prezervatif,geri çekilme,yumurtlama gununde ilişkiye girmemek bütün tuşlara bastım ama bu spiral ve implant korkuyorum ,zaten adetlerim az o yüzden yapmayacam ,bunlara rağmen hamile kalırsam da bisey diyemem artık 😂
deniz1243 habibe66yks maalesef prezervatif dışındaki tüm seçenekler kadınların hormonlarını etkiliyor. Hayat yeterince zorken onunla uğraşmak çok zor. Bazı şeylerden feragat edip kolay ve basit olanı seçmek lazım.
eminaas cuteregina yaaa 🥲ama hap kullandım bana yaramadı diğerleri adetlerim normalde bile kanamam az olur o yüzden korkuyorum
esraecem123 cuteregina prezervatif+geri çekilme ile eş de dikkatliyse, hamile kalma ihtimali zor değil mi ya
Busra5222 habibe66yks prezervatif , geri çekilme olur . Zaten önceden geri çekilme ile 1,5 sene çocuk olmadı eşim dikkatli yine olmaz olursa da allah verdi deriz
zehrairem atesvesu ameliyatınız nasil geçti bende bağlatacagim onun da herhangi bir sıkıntısı oldumu olmadımi acaba yani süreç nasil ilerledi 🤔