selma_ozkan eminaas benim iki gebeliğimde yumurtlama gününde ve tek ilişki ile oldu ikisi de kız o nedenle teori pek de doğru sayılmaz
eminaas selma_ozkan çoğu kişinin tutuyor benimde oğlum var ama hiç dikkat etmemiştim hangi gün olduğunu açıkçası
kartanesi___ habibe66yks Doğum yapalı 3 ay oldu geri çekil ve dua et yöntemini kullanıyoruz😂korunma yöntemi değil ama napalım ya amaaaannnn olursa da olur başımız gözümüz üstüne💓
superstar_00 etkafa Bende düşünmüştüm diyanet caiz değil diye fetva vermiş alternatif yolları deneyeceğim.
esraecem123 cuteregina prezervatif+geri çekilme ile eş de dikkatliyse, hamile kalma ihtimali zor değil mi ya
dilekmom6 esraecem123 imkansız demiştim ben de ama yanıldım. Tam olarak bu şekilde hamile kaldım 🙃 hala inanamam mesela. Ve kara kara düşünüyorum. İlk çocuğum olacak inşallah. Nasıl korunacağm daha napaym diye
hazale Benim pcos var. Adet düzensizliğim var. Doğum kontrol kullanırım diye düşünüyorum. Zararı ne olur bilemem . Öneri var mı
atesvesu iz_l344 genel anestezi ile sezeryan oldum ikinci sezeryanimdan kaynaklı içimde çok yapışıklık olmuş 1 saati geçkin sürmüş ameliyatim bu yüzden
minikcivciv89 habibe66yks dün sağlık ocağındaki ebe aile planlaması anlattı spiral hastanede takılıyormuş doğum sonrası 38. güne kadar takılabilir dedi 3 aylık iğne var süte hiçbir şekilde zarar vermez dedi
champanne minikcivciv89 doğumdan hemen sonra spiral takılıyor muymuş? Ben sezeryandan 3 ay diye duymuştum
minikcivciv89 champanne benim normal doğumdu bana sağlık ocagında öyle dedi ebe 40 ın çıkmadan gidersen 38. Güne kadar koyarlar dedi spiral. spiral ve 3 aylık iğne %98 koruyormuş sözde