HakanKemal hd_d ilaç içemiyorum bir kaç gün içerim daha da yüzüne bakmam ilacın çocukluğumdan beri hastanelerden hiç çıkmadım ilaç içe içe artık göresim gelmiyordu
beautiful_ hd_d bana ilk defa OMEGA 3 verildi oğlumda da vermemişlerdi oda bebeğin karın çevresi geride diye Fitil bende kullandım 3 tane vardı içinde
hd_d beautiful_ anladm canm bende yok bakalm simdlik o Fitilde bi kutu yazmis ne kdr etki ederse artk
beautiful_ hd_d hangi fitil acaba bir tane kullandım 6 taneydi işe yaramadı ikincisi 3 taneydi işe yaradı baya
Bu0 hd_d kız ne geçmesi daha beter oldum akşamları uyuyamıyorum bacaklarımın ağrısından belimin ağrısından
hd_d Bu0 kiyamam yaaa benim 24 haftalikken bi sirt agrim oldu onuda sicak suyla falan yatistirdim ona acizleniyodum ne bu agri diye kisa surdu ama seniniiler daha beter baksana neler cekiyosun kiyamammm
Bu0 hd_d gülüm birde benim 3 yaşında oğlum var saolsun bir saniye oturmama izin vermiyor gün içinde çok yoruluyorum akşam olunca ağrılar başlıyor
Bu0 hd_d bunlar geçici ben asıl doğumdan sonra ne olacak onu düşünüyorum iki çocuğa yetebilecek miyim oğlum çok kıskanacakmı kardeşini yaa huyu suyu değişirse Allah’ım sürekli bunları düşünüyorum