Bu0 hd_d kız ne geçmesi daha beter oldum akşamları uyuyamıyorum bacaklarımın ağrısından belimin ağrısından
hd_d annekiz6141 hmm anladm canm bak ben de kurtaj oldum ben ondan da kullanmadim desem inanirmisiinnnn
annekiz6141 hd_d doktorun biliyor mu kürtaj olduğunu? Yanı benım doktorum şey demişti bana gelmesen bile eğer hamıle kalınca mutlaka coraspirin kullanman gerektiğini doktora şöyle demıstı..
mervenur09_ hd_d bende kullanıyorum sürekli soruyor doktor kullaniyor musun diye 33+1 haftaligim hıc kesmedi ilaclari
beautiful_ hd_d bende 24. Haftaya kadar d vitaminini ve kan ilacını kullanıyordum 24 de magnezyum ve omega 3 başladı doğuma kadar da devam edilecek diyorlar
cyj hd_d tabikide doğuma kadar bunları kullanmam gerekiyor zaten hiç bırakmadan. Doğumdan sonra da hatta devam ettiriyorlar
beautiful_ hd_d bana ilk defa OMEGA 3 verildi oğlumda da vermemişlerdi oda bebeğin karın çevresi geride diye Fitil bende kullandım 3 tane vardı içinde
HakanKemal hd_d ben ilk başlarda folik asit kullandım fazla değl mide bulantısı yapmıştı onun dışında hamilelikte ilaç kullanmadım doğum yaptım bir kaç gün içtim ilaçları daha da içmedim