Bu0 hd_d bunlar geçici ben asıl doğumdan sonra ne olacak onu düşünüyorum iki çocuğa yetebilecek miyim oğlum çok kıskanacakmı kardeşini yaa huyu suyu değişirse Allah’ım sürekli bunları düşünüyorum
hd_d Bu0 ay bide agrilarin yetmiyo neler dusunuyosun sana bisey deyimmii ben hicbirinden suphe etmiyorum herseyi dört dörtlük yapacagina adim kadar eminim bak bana bunu burdan gecirdin ne sansli evlatlarin varr seninn🥹 Normalde kiskanc bi cocuk mu?
Bu0 hd_d oğlum beni çok kıskanıyor ama geliyor gidiyor karnımı öpüyor kardeşiyle konuşuyor ama işte önemli olan doğduktan sonrası annelik çok zor ama bir okadarda güzel
beautiful_ hd_d yaa doktor bana o tarz akıntılar normal dedi ama yinede verdi ve son haftalarda vajinal enfeksiyonlar çoğalıyor
hd_d beautiful_ banada normal dedi askm onlem amacli verdi hatta sey dedi tuvalate girecegin zaman 1 litre suyun icine biraz sirke dök onunla taharetlen dedi ic tarafina degil de disini onunla temizle dedi baya etki ediyomus doktorum cok iyi ya sagolsun cok ilgili
hd_d beautiful_ akintim falan oluyo dedim oda gebelikte normal ama onun icin fitil vercem sana dedi ama sana tavsiyem tuvalete girdiginde 1 litre suyun icine azcik sirke dok onunla taharetlen dedi Kurdugu cumle buydu askm Ama buyuk ihtimalle mikroplari oldursun enfeksiyon gecsin diye demistir