beautiful_ LadyX haha kesinlikle ama büyük ihtimalle ben onu Trendyoldan halledicem burada kullanacağım bez markası yok 😂
LadyX kurkmantosuzmadonna canım ben pirinç alırken bile bir kiloluk alıyorum mesela öyle olunca bitiyor 🤭
LadyX Yazmelegi_ Kayseri’de su içiliyor canım normalde içenler de var ama ben de hiç içemiyorum yaa psikolojik sanırım 🥲
Yazmelegi_ LadyX ildemde çeşme suyu içmek bana gore imkansiz 🤦🏻♀️ içince hasta oluyoruz resmen. O yüzden hazir alıyoruz mecbur
1oglanannesi LadyX yumurta ekmek peçete bebek ürünleri patates bizde çok tükeniyo oglum her yemekte patates arıyo kızartmasını seviyo yag kahve bide çayla içmelik çikolatadır biskividir filan ☺️
ikincikezannelikmi LadyX en başta ve çılgınca Tereyağı, sonra yumurta, sıvı sabun, sıvı deterjan, Beypazarı maden suyu..
hunilii ikincikezannelikmi gel bacım sarılalım🫂 tereyağını aylık alıyoruz onun için yazmadım sodayı da bu ara Beypazarı değil avoya alıyorum sodyum daha düşük magnezyumu daha yüksek aklında bulunsun🌸🫶🏻
GirlandBoy_Mom LadyX şuanda diyette olduğum için yumurta sebze meyve haa birde temizlik ürünleri hastasıyım😁
beautiful_ LadyX sleepy düşünüyorum şuan ama burada sadece 3 harfli marketler var Carrefour sa ve migrosta gelmiş baya uzak