aysgl330633 LadyX evet evet yaaa şangır şungur sürekli sodaaaaa😀 gelen misafir bile içecek olarak soda istiyor mecbur eksik etmiyoruz
sarilale123 LadyX maalesef meyve sebze bozulmasın diye az aldığım günler ilk onlar tükeniyor 😁 fazla alsam bozuluyor
LadyX sarilale123 aynen ben de her şeyden az az almaya çalışırım çünkü zaten buzdolabını doldurmaya gerek yok her yer market. Her an ulaşabiliriz.
kurkmantosuzmadonna LadyX of ben de yetecek kadar alıyorum. Eşim neden sayılı alıyorsun şunları diye her defasında söyleniyor. Ama yani yetiyor yetmediği yerde de dediğim gibi market yakın taze taze almak varken neden dolapta çürüsün ?
kurkmantosuzmadonna LadyX ay kesinlikle yumurta. Ben değil ama eşim onsuz sofraya oturmaz. Haliyle en çok da o kullanılıp bitiyor. Ha nir de ben ekmekçiyim her gün taze alırım. 😄 Geri kalanlar aylık alışverişte hallederim.
LadyX kurkmantosuzmadonna biz haftalık gideriz market alışverişine canım benim takıntım var niyeyse 😂
LadyX kurkmantosuzmadonna kesinlikle yaa buzdolabına doldurmak bana çok saçma geliyor. Ben kendim gittiğimde sayıyla alıyorum ama eşim poşetleri dolduruyor. E sonra da çürüyüp gidiyor 🤷🏻♀️
LadyX semanurkc bu erkekler neden bulgur pilavı sevmiyor anlamış değilim yaaa ben daha çok seviyorum şahsen 😅
kurkmantosuzmadonna LadyX yaa e bitiyor mu evdekiler? Ben de hafta bir iki defa uğrarım ama evde bitenleri alırım. Tavuk, içecek gibi.
LadyX kurkmantosuzmadonna canım ben pirinç alırken bile bir kiloluk alıyorum mesela öyle olunca bitiyor 🤭
LadyX Yazmelegi_ Kayseri’de su içiliyor canım normalde içenler de var ama ben de hiç içemiyorum yaa psikolojik sanırım 🥲
Suprizyumurtamm LadyX yumurta,yoğurt (bazen kendim yapıyorum) ekmek,atıştırmalıklar, içecek sanirim çoğu 🤣