tugcekelessss Allahneverdiysee evet dondum tamamen degıstı çünkü adetim 6 gün gecmıstı sonra kimyasal olduğunu anladım ve 6 günden sonra afet oldum 12. Veya 13. Gün pik gormuştum mutlaka ovulwsyon testı yap bence
adinsmom2 Allahneverdiysee evet 1 ay sonra hamile kaldım hemen düşükten sonra 1 adet gördüm sonrasında gebe kaldım
Aybklc Bende geçen yıl bu zamanlar kimyasal olmuştum 4-5 aydır deniyoruz olmuyor bir de regl döngüm mahvoldu 2 ay olmadım bir defa sonra 10 gün erken oldum ilk defa stres mi acaba dedim çok düzenliydi normalde
mihra2021su Allahneverdiysee 2 kımyasal gecırdım hamıle kalamadım dogal yolla tup bebek tedavısı gordum
iremxersoy Allahneverdiysee ben kimyssal gebelik gecirdim 1 ay korun dediler 1 ay sonra yine denedim yine kimyssal oldu aile hekimi dedi ki hormonlar en az 3 ay duzelmeden denemeyin ama kadin dogumdakiler de deneyin bu hamile kalabildigini gosteriyor bu iyi bisey dedi
ysmen iremxersoy merhabalar ben de martta kimyasal gebelik geçirdim Nisan’da ara verdi şu an tekrardan geçiriyorum kimyasal gebelik doktora gideceğim siz şu an neler yapıyorsunuz ne önerdi doktor size ayriyeten ben de pos var takviye olarak da provemen aICT kullanıyorum
Sonay2014 guliz007 ilk geçirdiğim kimyasal da 21 le öğrendim 66 da kaldı daha sonra değer düştü kanama gördüm ikinci kimyasal gebelikte 259 la öğrendim ikinci kan verişimde değer 114 e düşmüştü öylelikle sıfırlandı
ysmen Sonay2014 sonrasında neler yaptınız yani iki kimyasaldan sonra doktor ne önerdi çünkü ben de şu an öyle geçiriyorum aynı sürece ve çok stresliyim