ysmen ben iki kez üst üste kimyasal geçirdikten sonraki ay araştırmalarım üzerine tıbbı genetik bölümüne randevu aldım genellikle araştırma hastanelerinde oluyor doğrudan mhrsden randevu alabiliyorsun oraya gittiğimde önceden geçirdiğim bir düşük hikayesini ve kimyasal gebelik geçirdiğimi anlattım benden hem kromozom analizi testi istedi eşimde kan verdi bu arada hemde kan pıhtılaşması testi istedi 1 ay sonra sonuç çıktı ben bu sonuçlarla hemotoloji bölümüne gittim o da pıhtılaşmam olduğunu gebelikte değil de öncesinde kan sulandırıcı başlatılması daha iyi olur dedi kimyasal gebelik pıhtılaşma faktörüne bağlı olup tutunamıyormuş ondan sonra devlette dahiliye bölümüne randevu aldım hormon testleri ve prolaktin değerime baktırdım elimdeki test sonuçlarıyla iyi bir Perinatoloji doktoruna gittim gebelik planladığımı söyledim ultrasonda detaylı bir şekilde rahime baktı pcos olmadığını söyledi bi sıkıntı yok dedi önlem olarak kansulandırıcı hap folbiol (yüksek doz folikasit) ve folifem mommy vitamin verdi 1 ay sonra gebe kaldım keseyi gördüm bu sefer şükür o beta takibi yapmak beni çok strese soktu bakalım inşallah bu gebeliğim sağlıklıdır sende hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın İnaşlah sana önerim iyi bir doktor bul ama öncesinde gereken testleri yaptır ben malum özel klinikler de test ücretleri pahalı oluyor diye devlette yaptırıp öyle özele gittim sonucuma baktı hemen tedaviye başladı zaman kaybetmemiş oldum