Allahneverdiysee Kızlar kimyasal gebelik geçirdiği sonraki ayda hamile kalan var mı? Ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay umut var mı ? Şans daha yüksek diye okudum ama post açtığımda çoğu kişi çok sonra hamile kalmış
tugcekelessss Allahneverdiysee ben kimyasaldan hemen sonraki ay hamile kaldım bazı doktorlar Bıraz bekleyın rahım toparlansın dıyor bazıları da sorun olmadığını denenebilecegını söylüyor ama ben diğer ay hamile olduğumu ogrendım
Sonay2014 Allahneverdiysee kimyasal gebelik geçirdim kanamam oldu sonrası diğer ay hemen hamile kaldım malesef oda kimyasal gebelik oldu bir ay bekledim çünkü döngüm uzadı diye bu ay tekrar hamileyim inşallah kimyasala dönüşmez çok korkuyorum
Allahneverdiysee Ben de merak ettim sonraki ayda hamile kalan var mı? Yumurtlada bir değişiklik var mıydı?
ballim_dunya Allahneverdiysee Ocak da kimyasal oldum şubat ayında hiç adet görmedim Mart da adet gördüm geçen hafta da ovitrelle vuruldum beklemedeyim
Allahneverdiysee Selim_Alparslan hayır canım dün yumurtlama oldu bugün dpo 1 henüz 😅 şans var mı diye sormaya geldim
dilbermir Kimsal gebelikten sonra diğer ay hamile kadım kürtaj dan sonra neden ama betam sıfırlanmadı üstüne eklendi 11000bidendi test yaptırdığımda 6haftalık olduğu nu öğrendim
Allahneverdiysee dilbermir nasıl oldu anlamadım belki de kimyasal değildi gebelik sonlanmadı devam etti ne kadar geçmişti öğrendiğinde
Allahneverdiysee tugcekelessss yumurtlamanda bir değişim var mıydı peki benim normalde akıntım şeffaf olurdu bu sefer sancılı ve kahverengi oldu
biriciginannesi Ben kimyasal gebelikten hemen sorna hamile kaldım kimyasal gebelikten sorna kanamam olmuştu değerin 0 oldu sorna yıkanıp korunmadık hiç adet günüm gelince adet olmadım hamile.oldgumu öğrendim şimdi 32 haftalık hamileyim
serenayyk Allahneverdiysee ben varıım 🙌🏻 aralık kimyasal, ocak gebelik şimdi 17 hafta. hem de tam yumurtlama gününü değerlendirememe rağmen tuttu, pozitif ol güzel düşün 🥰
tugcekelessss Allahneverdiysee evet dondum tamamen degıstı çünkü adetim 6 gün gecmıstı sonra kimyasal olduğunu anladım ve 6 günden sonra afet oldum 12. Veya 13. Gün pik gormuştum mutlaka ovulwsyon testı yap bence