semaz lokismommy @yenibiranne__ Anladığım kadarıyla doktor bu bilgiyi bize çıtlatırsa çıtlatıyor yoksa haberimiz olmuyor
yenibiranne__ semaz söylüyorlar genelde doktorlar. Doktorunuz sabit değilse belirtin belki öncelik geçerler
prensannesi__58 yenibiranne__ canım Bnde ıstanbulda oturmuyrm ama gıdıcem annemlerı ziyatirete ı zaman da 12 haftanın ıcınde olcam buraya gıdıp dırek fetal dna yaptrmak ıstyrm deyınce yapıyorlar mı yoksa doktor yonlendırmesı şart mı
yenibiranne__ prensannesi__58 hayır şart değil Google Dnalab yaz şişlideki yer ara fiyat al annenlerin evine hemşire yolluyorlar bende senin gibiydim annemlerfe verdim kanı. 7 günde çıktı dün çıkmış sonuçlarım
prensannesi__58 yenibiranne__ sizin le iletişim kurdukları numara var mı orayı arasam sımdı ınternette başka bı numarayı ararım dolandırılmayım 🤣
yenibiranne__ prensannesi__58 post aç burdan herkes yazar sana yaptırdığı yerleri değerlendir fiyat farkları çok çıkıyor çünkü sen araştırmadan yaptırma canım 0212 296 2963
purpoles yenibiranne__ merhaba bende sonucumu aldım çok şükür temiz ama Fetal fraksiyonum sınırda yüzde 5.58 ve yanında uygun vs yazmıyor sizinkinde yazıyor mu rica etsem bakabilir misiniz
yenibiranne__ clementine16 doktoruma gitti rapor aynı rapor banada geldi benimkinde cinsiyet yazmıyordu