yenibiranne__ clementine16 doktoruma gitti rapor aynı rapor banada geldi benimkinde cinsiyet yazmıyordu
purpoles yenibiranne__ merhaba bende sonucumu aldım çok şükür temiz ama Fetal fraksiyonum sınırda yüzde 5.58 ve yanında uygun vs yazmıyor sizinkinde yazıyor mu rica etsem bakabilir misiniz
purpoles yenibiranne__ ikinci sayfada özgün okuma sayısı uygun yazıyor altında Fetal fraksiyon var yanı boş sizinde mi öyle
yenibiranne__ purpoles 3 madde var 2 tanesinde uygun yazıyor 8.48 yazanda yazmıyor sıkıntı yok doktorum Herşeyin normal olduğunu söyledi doktorunuza sorun
purpoles yenibiranne__ benim de doktorun asistanı aradı sıkıntı yok dedi ama ben sonradan fark ettim Fetal fraksiyon düşük yine de 😕sizin iyi çıkmış ben kan sulandırıcı kullanıyorum
yenibiranne__ purpoles inanırmısın ben incelemedim bile doktor nedediyse okey dedim senden duyuyorum iyi olduğunu ben kullanmıyorum kan sulandırıcı ondandır belki
purpoles yenibiranne__ bende kan sulandırıcı kullanmasam bilmezdim bugün doktorumla görüştüm sıkıntı yok dedi zaten