DeryaKuzusu Seherrrrr teşekkür ederim doktorumuza yazdım şimdi normal zararı olmaz. Kültür sonucunda üreme olmaması önemli dedi. İlaç kullan da demedi. Hadi hayırlısı bakalım. Şükür yine 🙏🏻
buuussraaa Seherrrrr 11+5 berbat geçiyor ama sağlıklı yavrum cok şükür onun için katlanıyorum sabrediyodum gececeek 😓 haftaya ikili tarama sonuclarını alacagız bakalım
Seherrrrr buuussraaa evet benimde ayni kuzum cok kotu geciyor ama cok sukur sagliklilar onlar icin hersey feda 🙏❤️
buuussraaa Seherrrrr abartmıyorum bütün gün yatakdayım uyumuyorum elbetde ama kalktıgım an istifraaa 😓 baş dönmesi ve biraz yürüyünce evin içinde bile agrım oluyor seninde öyle mi
Esm_Nzm Leyla11 canım çamaşır suyu çok tehlikeli hamilelikte bebeği düşük yapabilir ki seninki çok yeni sakın kullanma doktor bana Domestos la yıkanmış yere bile hemen girme dedi
Leyla11 Esm_Nzm gercekten miii bilmiyordum ama kokular beni cok kötü yapiyor diye kullaniyordum asla kullanmam artik
Esm_Nzm Leyla11 dikkat et canım kimyasal lardan uzak dur bırak koksun mutfak dayanmaya çalış bebegimizden önemli değil sonuçta yada eşine yaptır 🤣 sen hiç girme