Merve3 Arkadaslar bizde 10+2 yiz ikili test yaptirdinizn mi acaba cok gerekli mi gecen hafta kontrole gittim gayet saglikli oldugunu soyledi ikili test yaptircakmisin dedi bende gerek varmi dedim doktorda sana kalmis bisey dedi istersen 12haftaya gel dedi okdar suanda yaptirmak ve yaptirmamakda kararsizim
Akbulut DeryaKuzusu ben de kültür sonucunda mikrop çıktı sistit olmuşum antibiyotik kullandım bir hafta ayrıca toz halinde ilaç da kullandım biraz geçti gibi ama bence tam bitmedi yine de daha tahlil yaptırmadım bakalım ama bebeğe bir zararı yok
Seherrrrr buuussraaa kusa kusa cok kotu oluyorum ama idare ediyorum rabbim nasip etti ya bana bir evlat sukurler olsun🙏
Fasulyeveannesiii Seherrrrr 11 haftalığım ve şuan elim karnımda pıt pıt bişey var kıpırtı sizce bebeğimmi 🤗🤗🤗
Turkan38 Fasulyeveannesiii bagirsak segirmesi olabilir cnm yada erkek cocugu cabuk harketlenir segirir derler
nolivewithoutcoffee Biz de ekim bebeğiyiz insallah. Bugün 12 haftamız doldu. Mide bulantımız hic olmadı cok sükür sadece aşırı kabızlık ve gaz sorunu var onun dısında hersey yolunda💙 cinsiyet için ikili taramada %90 kız dedi ama tabi sonradan da değişebilir belli de olmaz :)