Hamile olduğumu düşünebilecek kadar dahi uyanık kalamıyordum. Şekerim 150 leri 200 leri gördü. Ondan sürekli uyuyorum dedim kendi kendime. Şeker de bir anda bir haftada 6 kilo aldım her şeyi yemek istiyordum bu nedenle çıkmıştır demiştim. Ancak adetim çok düzenlidir ve hafif kramp geldiğinden 1 saat sonrası olurum, oysa bu kramplar günlerce sürdü ama olamadım. Stresten gecikmiştir dedim. Ancak bir anda iştahım kesildi bu sefer de ve uykum normal bir uyku ve yorgunluk olmaktan çıktı. Aldığım tüm kiloları geri verdim ve regl gecikmemin 3. Günü test yaptım kendime negatif olduğunu ispatlamak için çünkü 3 ay önce regl sancılarım için gittiğimde PCOS tanısı koydum doktor çocuk istiyor musunuz şuan rahmin kist dolu çok ileri düzey bir pcosun var imkansız demişti. 1 ay sonrası hamile kalmışım. O yüzden de çok korktum inanmadım kan testinde beta 529 çıktı. Bu sefer de 48 saat içinde 2 katı olmazsa düşer dediler. 48 sat sonra 1390 oldu. Ama bu sefer de kese görünmezse dış gebeliktir dediler. 2 hafta zar zor bekledik kese de göründü. Bu sefer kalp atışı bekleyeceğiz dediler 2 haftaya gelmemizi istediler. Hala inanamadım ben, 6+5 de kalp atışlarını alttan muayene ile duyduk çok şükür. Şimdi de 4 hafta sonraki muayeneyi bekliyoruz. Bir hayalin içinde gibiyim. Beklemediğim anda gelen bir süpriz umarım güzelliklerle gelir. Normalde 2 ay aralıksız kusmadığım bir hafta bile olmamıştı çocukluğumdan beri koku hassasiyetim olduğu için. Kokular, doğal hava, arabalar benim için cehennem gibidir ama hamile kaldığım an itibariyle çok fazla koku hassasiyetim kalmadı ve hiç kusmadım. Akdeniz anemim olmasına rağmen de ilk kez kan değerlerim ve demirim referans içinde çıktı. Mucize gibi hissettiriyor. Basen semptom hissetmediğim için hamile değilmişim gibi geliyor yine de…