meltem4050 Sonay2014 göğüs hassasiyeti baş ağrısı kasık ağrısı ince ince sızlamıştı hayırlı güzel haberler alın inşaAllah🤲🌸
hunerg Göğüs hassasiyetiyle anladım yumurtlama dan sonra geçmeyen göğüs hassasiyetim olmuştu öyle anlamıstım dpo 10 da test yaptım cıkmıstı
rihemeftun İlk beta 19.824 tü 😀 çok sabırlı davranıp 10 gün geçmesini bekledim Göğüslerimde hasassiyet oldu sonra lekelenmeler oldu adet oluyorum sandım kesildi test yapayım dedim pozitif gördüm ☺
beyzaokanvebebek Sonay2014 Benim direkt olarak ilk söylebilecegim mide bulantısı kahve konusundan rahatsız olmustum ve de karnıma bıçak saplanır gibi aynı zamanda regle benzer sancılar ama nasıl anlatsam sancı ani ani vuruyordu gecıkmemın 3. Günü test yaptım pozitif çıktı
kalekusu Sonay2014 normalde kasık ağrım olmazdı ama hamile kaldığımda kasık ağrısı ve ishal olunca şüphelenip kan vermiştim
sediskosu Sonay2014 dpo 9da kasığıma çok keskin bir ağrı girdi normalde sadece regl dönemi birkaç saat ağrı yaşarım ve geçer ama bu bıçak saplandı gibiydi zaten bekliyodum direkt gidip test yaptım
arzu_3436 zuhra_yldz yok aşkım doktorum 2 gün sonra direkt keseyi gördü gerek duymadı sonrada kalp atışı ve şimdi de cinsiyet için bekliyoruz 4hafta🥹🌸
Minapol2 mervee_00 ben 2 gebeliğimde de lekelenme gördüm 2 oğlum var kız kardeşimin ilk gebeliginde lekelenme oldu erkek dedim erkek oldu şimdi 5 aylık ikinciye hamile hiç lekelenme olmadı kız o zaman dedim kızmış 😁 bakalım sizinki tutacak mı 😂
pkoslubiri yeniigebe ay 3 nisanda adet oldum 8 nisanda adetim bitti suan 26 nisan cok karın burkuntum var afedersiniz ishal olmuşum polikistik overim var adetlerim cok duzensiz birde bu ay rahim filmi cektirdim ay olabilir mi acaba gebelik 2 yildir istuyorum
yeniigebe pkoslubiri inşallah vardır Allah gönlünüze gore versin kişiden kişiye değişir ama ben ishal oldugumda şüphelenirim hep ishal ve kasık göğüs ağrısından bilirim
mervee_00 Minapol2 hadi inşallah tutar öğrendiğimde muhakkak haber edicem takibe aldım zaten sizi inşallah sağlıklı olsunda kız da olsa erkekte olsa başımızla gözümüzün üstüne
pkoslubiri yeniigebe yaaa test yapsam cikar mi peki ovulasyon testi vardi elimde onu yaptim ama oda silik cikti bazilari ovulasyon ile de ogrenmisti
yeniigebe pkoslubiri ovulasyon ile ögrenemezsiniz bence biraz daha bekleyin testte cikmazsa moreliniz bozulur biraz zaman gecince daha doğru sonuç olur
Sss1947 İlk gebe kaldıgımda karın şişliğim çoktu adetim gecikmişti o kadar eğilirken karnım taş gibiydi egilemiyordum 🌸