yeniigebe mystery94 iliskiden 12 gün sonraydi tam ovulasyon testiyle yumurtlama günümü takip ettim 12 gun sonra da evde erken gebelik testi yaptim markasi prodoctor du silik çıkınca kan verdim 8 çıktı 2. gebeligimde de tam adet günümde test yaptim yine silik cikti kan sonumda 120ydi
mervee_00 Sonay2014 regl ile birebir aynıydı hatta ayıptır söylemesi kahverengi lekelenmem vardı kesin regl olurum demiştim
zehraclk0 Sonay2014 Bir belirti yaşamıyorum ben bebeğin kalp atışından sonra başlıyor her şey benim için, ağrılar, mide bulantısı falan şu an 4 hafta 6 günlük hamileyim hafiften sol kasığıma ağrı giriyor arada bu kadar
uzumlu_kekim777 Sonay2014 benim kabızlık sürekli uyumak baş dönmesi birde ağır bi şey kaldırırsam belim kasığım direk ağrı girerdi kızım 3 haftalıktı öğrendim oğlumda da bunları yaşamıştım ama ekstra sırtımda göğüs arkası ağrı vardı
havvaa41 Sonay2014 ben çayı çok severimm hamile olduğumu bilmeden önce çaydan tuhaf bir koku gelmişti orda anlamıştım işk çocuğumda da küp şeker kokuyordu ama orda da anlamıştımm sonra öğrendikten sonra herşey çok kötü kokuyordu. Aylarca bişeyler yiyemedim
arzu_3436 Sonay2014 ben reglime 1 hafta vardı testle çıkmadı sonra ⅔ gün gecikti yaptım bu sefer çıktı kan verdiğimde beta 550 çıkmıştı. ¾ haftalıkken alttan muyaneyle keseyi gördük 7+0 da kalp atışını duyduk çok şükür ve 12.haftaya cinsiyet için çağırdı. 6 haftadan itibaren bulantım başladı koku ve en ilk belirtimde memelerim dolgunlaştı ağrı oldu tabi kasık batmalarıda regl gibi değil daha çok iğne batması gibi ara ata girip çıkıyodu. Şimdi 7+5 olduk bekliyoruz herkeside sağlıcakla kucağına alsın sanada nasip etsin inşallah🥹🤲🏻🌸
10Aydan Reglim 3gün belim sırtım sağ kasığım ağrıyordu evde test yaptım hafif alın çıktı ağrılarım devam edince 7 gün sonra kan testi verdim beta 273 çıktı öyle öğrendim sırt ağrısı ve sağ kasık ağrısı arada dayanılmaz oluyor şuan beta 956 alttan muayene oldum ama kese gözükmüyor üstüne bugün lekelenmem var sakın kimse başlar da vajinal ultrasonyon yaptırmasın şuan 5+3 olduk Rabbim gönülden isteyen herkesi evlat sahibi etsin sağlıkla kucağımıza evlatlarımızı almak nasip olsun
sme123 İlk midem bulanıyordu hiç bisey yiyemiyordum kokulara tahmulum yoktu ve su içiyordum bana tatlı geliyordu yiyeceklerin tadı garip geliyordu ve 1 ayya yakin geçikince tam emin olup test yaptım ve hemen çıktı çünkü ben onu öğrendiğimde 2 haftalkktı ve doktora gidip kan testiyle tam öğrendik 👼😊
busrasya2334 Sonay2014 kızım 10 aylıktı emziyordum bir anda bir sabah göğsümde süt sanki böyle kesik kesik oldu bir yere toplandı ama anlamadım sonra çok sık idrara çıkmaya başladım yine anlamadım yüzümde kocaman bir sivilce çıktı haftanı sivilce gebeliğin 7. Ayına kadar benimle kaldı neyse yine anlamadım ilk başta idrar kokusu rengi değişti enfeksiyondur dedim anlamadım çünkü ilkim tüp bebek kızım çok küçük ve ben korunuyordum tiroidlerim de çok yüksek çıkmıştı hamile kalmam imkansızdı doktorlara göre adetim gecikti anlamadım çünkü son adet tarihimi ömrümde ilk kez kaydetmemişim gecikmenin farkına bile varmadım göbeğimde gebelikte olan çizgi belirdi yine anlamadım dedim çok zayıfladım ondan belli oluyor gene derkeeen bir gün arkadaşım ben adet oldum bitti çoktan senle bir olmuştuk sen hala olmadın deyip test getirdi öyle onun zoruyla test yapıp öğrendim 🤣
Sadeesevenbiri Sonay2014 benim İlk hamileliğimde de şimdi ki hamileliğim de de ilk belirtim göğüs şişliği ve agri oldu sonrasında adet olucakmis gibi kasık agrisi 🤭
havva_5 Sonay2014 dpo bilmiyordum o zaman ama benim belirtilerim aşırı şişkinlik ve sağ kasıkta batma, koku hassasiyeti, baş ağrısı ve kahverengi yerleşme lekesi, en önemlisi 4 günlük gecikmem vardı, kimyasal oldu ama malesef
cisemka Bende adetime bir hafta kala test yaptım silik çıktı ertesi gün kan verdim sonuç 50 idi. Çok erken olmasına ragmen koku hassasiyeti ve mide burukluğu yasıyorum😟