Sonay2014 Çok merak ediyorum dpo kaçta belirti hissetmeye başladınız en belirgin erken belirti neydi bu ay çok sabırsızım elimde değil düşünmeden edemiyorum acaba olacak mı diye
yeniigebe Sonay2014 degerim 8 ken ögrenmistim iki hamileligim de de ishalden anlamistim ben hamile kaldigimda direkt ishal olurum herkesin belirtisi farklisi oluyor
tahamommy Sonay2014 hamilelik ile adet belirtisi aynı oluyor genelde ama benim yumurtladığım günden itibaren sağ kasığımda inanılmaz ağrı vardı 10. Günde yaptım çıktı 38 ile öğrendim
cuteregina Sonay2014 ben beta 42 iken öğrenmiştim hafif baş dönmeleri yaşıyordum 2-3 saniyelik sallanma şeklinde bir de regl olacağın zaman canın genel bir şeyler çekiyor ya sürekli abur cubur isteği oluyor ama her şeyi yemek istiyorsun benim belirtim öyleydi ama bu sefer çok spesifik şeyler canım çekiyordu ve 2 km yol yürüyüp canımın çektiği şeyi almaya falan gidiyordum o gün dönüşte ne olur ne olmaz bir de hamilelik testi alayım ben dedim sonuç bebek geliyor
tuana90 Beta 66yken öğrendim ben bulantı ve regl olacakmışım gibi ağrım vardı reglıma 3 gün vardı , kadın doğuma gittiğimde kese bile yoktu 😂
Sonay2014 yeniigebe evet herkesin belirtisi farklı ama bana gebe kalır kalmaz kan sulandırıcı iğne başlanacak o yüzden çok erken öğrenmek istiyorum 🥺
Krnn1 yeniigebe ay bende 2. Hamilelik inanılmaz gaz bağırsak sesleri kabızlık arada ishal ben çözemedim
pkoslubiri yeniigebe ay 3 nisanda adet oldum 8 nisanda adetim bitti suan 26 nisan cok karın burkuntum var afedersiniz ishal olmuşum polikistik overim var adetlerim cok duzensiz birde bu ay rahim filmi cektirdim ay olabilir mi acaba gebelik 2 yildir istuyorum
Sonay2014 Esma006 tam yumurtlama günümü bilmiyorum ama tahmini takvime göre bende dpo 10-11 de yapmayı düşünüyorum inşallah tutar 🌸
yeniigebe Sonay2014 en garantisi kan vermek cunku insan psikolojik olarak da kendinde belirti yaratabiliyor
Sonay2014 yeniigebe maalesef öyle 2 kez kimyasal gebelik geçmişim var kan vermek yordu beni umutsuzluğa sürüklüyor emin olmadan idrarda görmeden vermeyeceğim
Sonay2014 tahamommy benim de hafif sızlama var genellikle akşamları oluyor ilk gebeliğimi öğrendiğimde en erken belirtim kasıktan bacağa vuran ağrıydı
tahamommy Sonay2014 her gebeliğinde farklı belirtisi olabiliyor, benimde daha önce kayıplarım vardı her hamileliğim birbirinden farklıydı, bakalım hayırlısı olsun canımm inşallah vardır ve sağlıkla kucağına alırsın
esra_kar benim reglim 5 gün gecikti ama hamile değilmişim gibi gelıyordu ,hamile olmadığıma emin olmak ıcın test yaptım ve pozitif çıktı 🥹
ikiemanetinannesi Sonay2014 1 hafta kala anladım .. yani ilki tedaviyle oldu her zaman düzenli adet olurım doğumdan sonra göğüsler dılgublaşmaz ağrımaz olmuştu yşne bir hafta var diyordum ki ağzımın tadı değişti damağım da yağ tadı vardı devamlı. Bulantı oldu baş dönmesi ve bel ağrım oldu. Yani içimden bi ses hamilesin dedi diğeri de saçmalamas senin doğal yolla bebeğin olamaz 🤷🏼♀️🤭 Allah nasip etti ve birden fazla belirtiyle erkenden anlamış oldum pek konduramasam da😅 Allah sizin de yüzünüzü güldürsün vakti zamanı gelmişse ol diyen Rabbim oldurıyor 🤲🏻