Msbem Bende herkesin tam tersi yemek canım istemiyor açlık hissim bile yok benimde miğdem aşırı şiş sanki 6 aylık hamileyim birde ara ara değişik bir ağrı oluyor miğdemde 😒
Mlssa Melike11 13.haftada gösterdi Kendini Kızımız olacak Allahın izniyle 😍💗 umarım siz de görürsünüz kontrolde 🙏🏻
AnnesileYavrusu Mutluhamis eylül mü ağustos mu bilmem ama planlanan doğum tarihi 1eylül olarak 16+6yla bizde burdayız😁var mı başka bizim gibi olan😇🌸
Alyamucize 15+1 bizde bulantılarım baya azaldı 14+6 cinsiyet kız dedi 59 kilo ile hamile kaldım şuan 61 kiloyum göbeğm biraz çıktı 😂 bütün bilgilerimi verdim sanırım kızlar 😂
Melike11 Mlssa umarım çünkü hayatımda ilk defa bir şeye heves ettim cinsiyet partisi yapacagım düşünün ben düğün fotoğrafı bile cektirmedim gerek yok diye ama bunu çok istiyorum inşallah gösterir de oarti heba olmaz😂
Melike11 Mlssa bu arada Allah sağ sağlim kucagınıza almayı nasip etsin bizde eşimle kız istiyoruz ama erkek hissediyoruz kız evlat çok ayrıdır bi kız bi erkek yegenim var kız daha cotı pıtı😂
Mlssa Melike11 biz de erkek hissediyoduk canım ailecekk 😃 doktor kız deyince şok olmuştuk😃😃Allah hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah canım hepimize 🙏🏻💗
Tokattt 16+1 olduk çok şükür doktorum 12haftada erkek demişti geçen yine gittim erkek diye kesinleşti 🤲🏻🤲🏻❤️
Berna_oz 13+6 olduk. Doktorumuz eğer kordon değilse cinsiyeti erkek dedi. Sağlıklı sıhhatli olsun da önemli olan o 😄😄