KYLZ Mutluhamis 16+3 sabah kusmalarıda kesildi gibi ara ara mide bulantıları oluyor ama doymak bilmiyorum sürekli acıkıyorum sanki ☺️ Onun dışında iyiyiz çok şükür hala cinsiyetimizi netleştiremedik bacaklarını açmıyor ☺️
mk123 Mutluhamis bizde 16+1 olduk cinsiyetimizide dun öğrendik kizim olacak ins, ama hafta hesabinda kafam karisti sata gore 16+1 ultrasona gore 15+5 s.ocaginda 17 haftamdayim, kafamı alak bulak ettiler
Mutluhamis KYLZ bulantılarınız geçtiyse çok sevindim benim 9 haftalıkken başlamıştı bir ay sürmüştü sadece kuru gıdalarla beslenenebiliyordum şimdi geçti ama bende sürekli bişeyler yiyorum🤷🏻♀️
Mutluhamis mk123 her ultrason cihazına göre değişebiliyor bizimde öyle oldu cihaza göre 1 hafta önden gidiyorduk şimdiyavaş yavaş yakaladık sat tarihimizi sizinde öyle olur 🙏🏻
KYLZ Mutluhamis geçti çok şükür 6 haftalıkken başladı 13 olana kadar sabah öğle akşam demeden kustum daha snra sadece sabah aç karnına safra kusmalarım kalmıştı ve 3-4 gündür onlarda kalmadı şimdi aç kurt gibi yiyorum 😂
Mia35 Mutluhamis 16+4 olduk bizde de biraz karın ağrısı var normal mi bilemedim bazen de belim ağrıyor
fatmik Mia35 15+4 benimde birkaçgündür ara ara bende de oluyor normal olması gerekıyor ağrının aşırı olmadıgı taktirde bebek ve rahim büyürken ağrıyabiliyormus
Sumbul35 Bizde 15+4 olduk doktor %80 kız dedi erkek olsa görürdük dedi bakalım 2 hafta sonra bidaha gidicez kesinleşiriz herhalde o zamn😍
123annecim 15+5 haftalığız 🥰 Allah nasip ederse oğlum oluyor 👶🏻💜🙈 cinsiyetinide 12+6 haftalıkken öğrendik 😍