kurkmantosuzmadonna Gokturkmom_ ay bakayım ben de. Malum yeni yazlıklar alınacak. Meyve lekesi vs olsun istemiyorum. 🥲 Çok teşekkür ederim. 🌸
Gokturkmom_ kurkmantosuzmadonna Rica ederim canım🌸🥰Her eve şart kesinlikle ben mutfakta da kullanıyorum
CokCahilsinKeskeOlsen kurkmantosuzmadonna Yakan rahatsız eden kokusu da yok bak bu da buyuk bir +++++ bi de sünger değmedi sen düşün gerisini
CokCahilsinKeskeOlsen Eso66 Çaydanlık ile başladım yarın Çocukların lekeli kıyafetlerinde deneyeceğim. Heyecan yaptım sanki ben arindim Çaydanlık yerine 😂
Guulcicekk CokCahilsinKeskeOlsen ay benim benimm😃 Çok sevindim canım beğenmene çok güzel çıkarmış çaydanlığıda
CokCahilsinKeskeOlsen Guulcicekk Çaydanlığa dokunmadım sünger sürmedim sen düşün nasıl sevdiğimi 😍 teşekkür ederim vesile olmuş oldun mutluluğuma
CokCahilsinKeskeOlsen orhismommmmmm Çok amaçlı kullanılıyor. Vaktim pek yoktu hemen deneme isteği basınca el altında çaydanlıktan başladım.😂
Guulcicekk CokCahilsinKeskeOlsen kendimi ünlü gibi hissettim kızlar😃 her yerde denemek istiyor insan bak sende öyle olacaksın😃
CokCahilsinKeskeOlsen Guulcicekk Gördüğüm yorumlarda çok iyi anladım bu isteği bende o kervana gireceğim yarın😂
CokCahilsinKeskeOlsen babyou Terapi yapacağız bu bahaneyle desene 😁 Beğendim valla kokusu vs de yok hani bazılarının kullanırken kokusu yakar rahatsız eder bunda o da yok.
CokCahilsinKeskeOlsen osimdiannee Ben dayamadim mutfaktayken denedim 😆 Yarın ilk işim benimde beyazlarda ve lekeli olan kıyafetle denemek olacak.
CokCahilsinKeskeOlsen 3oglanannnesi Ben kıyafetlere yarın geçeceğim ama okuduğum ve araştırdığım kadarıyla solma durumunu yaşayan birini görmedim ben. Yinede yarın tekrar yazarım kullandıktan sonra 💕
Guulcicekk CokCahilsinKeskeOlsen rica ederimm biri yazmıştı postuma hiç aklıma gelmedi post açmak diye. İyi ki açmışım bende çok mutlu oldum şuan🥰
CokCahilsinKeskeOlsen aysgl330633 Bildiğim kadarıyla çamaşır suyu lekesi diye birşey yok, çamaşır suyu direkt boyanın rengini değiştiriyor. Hani bu bir leke olmadığı için onu düzeltebilir mi bilemiyorum.